Pripravila sem nekaj likerjev, pa me zanima, kje se da kupit kakšne lepe steklenice od 2 dl pa do 0,5 l, da bi bile primerne za novoletno darilo.
sonjaskof
Pripravila sem nekaj likerjev, pa me zanima, kje se da kupit kakšne lepe steklenice od 2 dl pa do 0,5 l, da bi bile primerne za novoletno darilo.
sonjaskof
8. dec 2006 21:41
V trgovini Steklarne Hrastnik, pa v BTC tam pod Merkurjem so tudi imeli v eni trgovini nekaj takega... Ognjič
8. dec 2006 22:12
Kje naj bi bilo to pod Merkurjem? Kje je tam kakšna trgovina? ( jutri grem v Lj.) sonjaskof
8. dec 2006 22:25
Jaz sem jih ta teden našla v Merkurju, resda take bolj enostavne 0,5 litra, potem sem jih pa malo porisala in popisala z zlatimi in srebrnimi flomastri (kupljeno v Hoferju)- rdecapesa
9. dec 2006 7:54
V Trzinu je ena trgovina, kjer imajo precej tega. Ne vem kako se kliče - v glavnem greš v cono mimo piramide in samo naravnost do konca (do vil). Potem zaviješ levo in nekje čez 50m je na levi strani eno skladišče. Tam sva z mamo lupili vsega - za likerje, domače žganje, med... In poceni. Staša
9. dec 2006 8:14
Kot je rekla Ognjič,v Hrastniku imaš največjo izbiro,boš dobila tudi steklenice v obliki repatice ali smreke........se splača zapeljat tja,prej je dobro,da pokličeš in se pozanimaš,kateri dan imajo največ na zalogi.Pa tudi cene so zelo ugodne. Saša
9. dec 2006 9:33
V Trzinu je trgovina STENKO D.O.O. TRZIN ind. cona tel.01/562-17-22 drugače pa dobiš tudi v hobby trgovinah, le da so cene kar vidno dražje... p,
9. dec 2006 11:37
Veliko izbiro steklenic in kozarcev imajo v kmetijski trgovini Korotan v Struževem pri Kranju.
9. dec 2006 11:50
Zelo lepe in poceni steklenice (ter pripadajoče pokrovčke in zamaške) se da dobiti v Steklarni Hrastnik (Kot je že omenil-a Ognjič), kjer imajo industrijsko prodajalno. Vedno jih nabavljam pri njih. tasau
9. dec 2006 17:31
Hvala vam za nasvete. Danes sem bila v Merkurju in Leclercu, pa nisem dobila nič. Očitno bo treba it še malo dlje ( Trzin ali Hrastnik ), ko se vreme zrihta. Bo pa še izlet povrh ;)) LP, S. sonjaskof
9. dec 2006 19:05
V Stenkota se sigrurno splača it po steklenice za likerje. Imajo jih zelo veliko vrst. swarovskiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pure svedri s paradižnikom in baziliko
Polnjene gobe