Rabim pomoč pri okrasitvi torte. In sicer; rabila bi oranžno barvo za klobuk maskote. Vasaka ideja je dobrodošla. Nekaj kar bi pesalo v sladko stepeno smetano.
Že vnaprej hvala za odgovore.
ursula.s
Rabim pomoč pri okrasitvi torte. In sicer; rabila bi oranžno barvo za klobuk maskote. Vasaka ideja je dobrodošla. Nekaj kar bi pesalo v sladko stepeno smetano.
Že vnaprej hvala za odgovore.
ursula.s
8. dec 2006 17:50
oranžna je pa kar problem vrjetn. jaz sem delala roza (iz malin in smetane). kaj če bi spasirala npr. vložene marelce in zmešala z mal stepene smetane alpa kako maskarpone kremo, pol pa še mogoče kaka kapljica oranžne jedilne barve? sam v vsakem primeru je treba prej sprobat... srečno:D
8. dec 2006 19:53
kaj pa če bi mogoče skuhala vanilijev puding na multivitaminskem soku.....pa potem namazala....???? pride lepa fluorescentna barva.... cedevita? Sporočilo je spremenil(a) šjorca dne 08. dec 2006 19:53:43Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bučni pire iz rumene buče
Brownie z marelicami