Zelo bi bil vesel, če bi mi lahko pomagali najti čim več receptov s polži. Če veste kakega oziroma naslov kake knjige v kateri so ti recepti mi prosim sporočite, lahko tudi na mail ale.blatnik@siol.net. Že v naprej vsem hvala. ALEŠ
Aleš Blatnik
Zelo bi bil vesel, če bi mi lahko pomagali najti čim več receptov s polži. Če veste kakega oziroma naslov kake knjige v kateri so ti recepti mi prosim sporočite, lahko tudi na mail ale.blatnik@siol.net. Že v naprej vsem hvala. ALEŠ
Aleš Blatnik
18. jan 2002 12:39
Enega sem že našla : http://www.piskurart.com/kuhinja/recepti/j4.htm Pozdravček, Tina
20. mar 2003 22:41
Aleš! Če ni prepozno, sporočam, da sem napisal kuharsko knjigo v kateri je kakih 70 receptov za polže. Knjiga se lahko dobi v Pokrajinski knjižnici v Murski Soboti. Če vas zanima vam lahko zapečem CD in pošljem po pošti Ivo BošnjakovićKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bujta repa
Špageti z omako iz bazilike in parmezanom