7. dec 2006 20:17
Čakajte no, malo, punce, saj ni tako hudo. Vendelina je pač ženska s svojim prepričanjem in nam je to natresla, ni ne prva in ne zadnja. Tudi jaz sem že kdaj kaj spraševala po forumu in sem dobila servirane linke, marsikomu pa sem tudi jaz kakšnega posredovala. Smo takšni in drugačni. Je pa ežoj s tistim prirejenim Konfucijevim pregovorom povedal bistvo...Iz lastnih izkušenj vem, da sem se sama tudi preko Kul slo naučila brskanja po drugih spletih, olajšano mi je bilo toliko, da sem imela že link...ki mi je bil potem iztočnica za naprej...
Res pa je tudi, kot piše Jernej, da je težko odgovarjati nekomu, ki bi spekel eno dobro torto...pa daj povej vsaj, kakšno, čokoladno ali sadno, da se ne bomo vsi zakadili v vse linke tega sveta...ali pa posreduješ link recepti.co.yu, pa naj si vsak sam kaj najde...Ker meni je dobra ena torta, tebi pa neka povsem druga.
Tako da jaz ne bi zaostrovala te debate. Saj ni treba takoj popljuvat nekoga, ki ima pač nek svoj stil. Meni gredo tudi v trgovini, sploh v delikatesi,najbolj na jetra neodločneži, ki mu mora mesar tri krat obrnit vsak kos mesa, pa še vedno ne ve, kaj bi....
Po moje je vendelina hotela reči, da bi se kdaj kdo lahko malce potrudil tudi sam in kaj izbrskal, ne pa da takoj išče pomoč tu pri nas...Pa saj imamo izbiro: tisti, ki hočemo, pomagamo, tisti ki ne, pač ne...In še vedno nas je precej takih, ki bomo poslali kak link (jaz jih na žalost ne znam naložit več zapored in poslat v paketu, kot nekatere med nami - hvala jim), ne glede na to, kaj si o tem misli naša vendelina.
Ki je, kakor koli obračamo, popestritev Kul slo. In zato dajmo uživat v različnostih, ne pa da se zaradi tega pričkamo! Mamamia
mamamia