Ve kdo kje naj jo najdem v Sloveniji, še bolje je, da je še večja, pa debeline 2 cm približno...
thanx!
maja
ps: nič bat, se ne motim toliko, da bi zato rabila, je za nov projekt:)
Ve kdo kje naj jo najdem v Sloveniji, še bolje je, da je še večja, pa debeline 2 cm približno...
thanx!
maja
ps: nič bat, se ne motim toliko, da bi zato rabila, je za nov projekt:)
6. dec 2006 17:36
hm, majamarko, se mi zdi, da eno ogromnoooo nekje imam, so jo otroci nekoč kupili v gardalandu, pa je niso nič rabili, je še kot nova. Nič ne obljubim, jo bom pa skušala poiskati. Če jo najdem, jo dobiš.Počakati pa moraš vsaj na nedeljo zvečer, ko pridem iz Tep. Tam gori nekje namreč mora bit. LP cervus
6. dec 2006 17:40
u elaphus, če vam res ne bo prišla več prav, se full priporočam - projekt se imenuje štempiljke, me je ena na flickrju zasvojila, pa je ona doma v singapurju, kjer je poplava teh zadev, jaz pa iščem iglo v senu:) lep večer,
6. dec 2006 18:35
Majamarko, v kratkem grem čez...., za kdaj pa bi rabila tole velikansko radirko? Anamarija
6. dec 2006 18:50
anamarija, a čez lužo a čez mejo?:) se nič ne mudi, sem samo našla eno dobro varianto kako prit do "svojih" štempiljk... http://static.flickr.com/102/307393086_79753551d9_b.jp morda še komu pride prav... grem jutri pogledat v prometej in antus, vem sicer da bom izpadla ko eno največje budalo, pa kaj naj... Sporočilo je spremenil(a) majamarko dne 06. dec 2006 18:54:40
6. dec 2006 19:09
Mikrob hvala, sem pogledala, pa se mi zdijo vse bolj majhne, jaz bi res eno čisto simple veliko radirko da jo obdelam:) punce super ste, ma ne dobiš večje pomoči kot tu...pa če je še napačen forum za take zadeve...
6. dec 2006 19:27
Hmm, mogoče bi pa uspelo, če bi če bi v npr. pekač vlila lateks, pa razrezala po meri? Samo ugibam, lateks se pa dobi tu: http://www.prometej-arthobby.si/trgovina/index.ph LP, Eva
6. dec 2006 19:39
Majamarko, glede na to, da želiš izdelati bolj preproste štempiljke lahko uporabiš tudi debelejšo gumijasto peno iz katere izrežeš (oblikuješ) željeno obliko, potem pa motiv prilepiš na košček lesa. Vsaj to, kar je videti na sliki bi se dalo narediti. Ali pa linolej (sicer je malo trši in je treba pazit pri obdelavi, se pa da precej natančno izdelati motive). Veliko uspeha:) LP darkad
6. dec 2006 19:51
Kot otroci, smo za doma narejene žige uporabljali krompir. Kaj, če bi ga izrezljala v več delih in nekako skombinirala v celoto !? "Kdor išče, najde pot"! Lp, kobra 1
6. dec 2006 20:09
kobra 1 to sem že prakticirala, pa ni obstojno, jaz bi rada nekaj da ostane in se hrčka:) linolej mislim da bo pretanek, samo ene 3 mm je premalo (nisem jaz kak azijc da tako obvladam) pena - hm sem delala nekaj z mus gumijem pa ni tako fino kot tole zgleda, sem se zapičila v tole radirko da drugega sploh nočem vzet:) ja tukaj se pa kaže moja trma:) edino lateks - hm to bom pa jutri malce povprašala v Antusu tetko, če bo znala kaj svetovat...pojma nimam kako to zgleda:) hvala res vsem, ki mi pomagate in svetujete! nočko, majaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Poletni svaljki z dimljenim lososom
Špargljeve blazinice