Kruhomat

askori  

član od: 22.12.2002

sporočila: 8

tema odprta - 4. dec 2006 19:40 | ogledi: 2.585 | odgovori: 3

Vem, da je bila ta tema že najbrž odprta, pa vendar me zanima. Dedek Mraz bo pri nas letos najbrž pustil kruhomat clatronik BBA 2865. Zanima me, če je ta kruhomat vredu, in ali imajo priložene tudi kakšne recepte za peko kruha in koliko časa se peče kruh v njem. Hvala za pomoč!

Tinca

ssilva  

član od: 23.2.2005

sporočila: 428

5. dec 2006 6:02

askori, pozdravljena. Točno tak kruhomat imam sama in to že tri leta. Revček pošteno dela in je priden, da je veselje. Priložene ima tudi recepte, za katere se mi zdi, da jih vsi kruhopeki bolj malo upoštevamo. Kruh se peče 1 uro, vendar moraš upoštevati še gnetenje, vzhajanje.... tako da hitri program vzame 2 uri časa. Če boš kaj želela, ti samo vprašaj... Čao ssilva

piščanec  

član od: 15.1.2006

sporočila: 284

5. dec 2006 8:31

Tudi jaz imam točno ta model kruhomata zdaj že kakšna 2 meseca. Zaenkrat mi je še čisto vsak kruh uspel. Meni ni žal, da sem se odločila zanj. Recepte pa raje preizkušam svoje ali s Kulinarike. Edino tisti čisto prvi v navodilih je mojemu fantu ful všeč. Glede hitrega programa ti je odgovorila že ssilva, ta daljši pa so pomoje 3 ure pa pol minimalno (mislim, da je polnozrnat 3.50). Aja, tudi moj kruhomat je bil božično darilo! pride k meni malo prej! Veliko veselja z novim kruhomatom! piščanec

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti