Pomoč pri nakupu daril

NiNcHiKa  

član od: 2.6.2006

sporočila: 54

tema odprta - 3. dec 2006 19:51 | ogledi: 2.429 | odgovori: 12

ima katera kakšno idejo kaj kupiti za božič ? za mamo, očeta in prababico ? neko malenkost, ki je tudi praktična. ali pa nekaj kar kar lahko naredim sama :) sem čisto brez idej :(

alexis  

član od: 30.5.2006

sporočila: 884

3. dec 2006 20:06

Jaz sem lani za vsakega kupila angelča iz čebeljega voska, ki je bil mišljen kot okrasek za na jelko. Simpatično in predvsem preprosto darilo. alexis

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

3. dec 2006 21:12

Kupi lepe vrečke, in daj notro potpouri. To bom jaz letos dajala za malenkost.

Tarja83  

član od: 17.11.2006

sporočila: 273

3. dec 2006 21:24

Lidka,to je pa super ideja! Prosim,če lahko še poveš kje bi to našla? Ker pri nas na Koroškem je kaj takega zelo težko dobit. Jaz sem se odločila za nakup kalupov in mavca pa bom vlivala svečnike,okraske in podobne drobnarije, ki jih bom lično zapakirala in veselega božička! Tarja83

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

3. dec 2006 21:34

V Mullerju so krasne vrečke. 240 sit stanejo. V Sanolaborju pa so potpuriji po 540 sit. Samo natreseš notri, zavežeš, dodaš kak okrasek in je zelo lično. Vsaj moje mamce imajo to rade... Ali pa daš v vrečkice čokoladne bombone. Ali kake piškote... ( Samo te Mullerjeve vrečkice bojo malo majhne za piškote...).

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

4. dec 2006 9:59

Pločevinasta škatlica za čaj, noter vrečka aromatičnega čaja in zraven taka cedilka, ki se zapre. Ali pa skodelica za čaj, pa daš v toskodelico čaj v lepi vrečki in to fino cedilko zraven. Pa kak pujsek za srečo zraven na pentljico...Mamamia mamamia

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

4. dec 2006 10:19

Tule eno načelno mnenje o obdarovanju: Obdarovanje je en zelo lep način, da se ljudem, ki so pomembni v našem življenju, zahvalimo za to, da so v našem življenju. Da nas razveseljujejo, da nas tolažijo, ko to potrebujemo, da nas prenašajo, ko smo malo zoprni in da nam s tem, ko preprosto so, dajejo veliko lepega. In ko jih obdarujemo (pa naj bo to božično novoletni čas, rojstni dnevni, whatever...) si prej vzamemo čas in razmišljamo o njih. O tem, kaj imajo oni radi, o dogodkih, ki smo jih doživeli skupaj, o tem, kar si želijo (pa so nam enkrat mimogrede omenili, ko je bila čisto druga tema...), skratka, razmišljamo o kvalitetnih trenutkih, ki smo jih preživeli z ljudmi, ki jih obdarimo (to je v bistvu esenca božičnega vzdušja, ne pa lučke in noro potrošništvo). In se ideje same od sebe porajajo. Naredimo seznam idej (ideje po taki pripravi vedno pridejo, ne govoriti, da ni idej)in iz tega potem izberemo tisto, kar denarnica zmore. Tisti kolegici, ki je odprla to temo in seveda tudi vsem, ki jih ima, da bi podobno spraševali: razmišljatje o svojih dragih in ko bo razmislek narejen, potem se odpravite po nakupih. Izgovor, da ni časa....ne drži vode. Kdor nima časa za ta razmislek, potem preprosto ne ceni ljudi, ki so okrog njega. Vendelina jr.

Tamči  

član od: 10.4.2006

sporočila: 203

4. dec 2006 12:54

Vendelina jr., poklon!!! Delim mnenje s teboj! Tudi sama vedno preden kaj podarim razmišljam o tisti osebi in ideje so mi do zdaj še zmeraj "padle z neba". So mi pa predlagane ideje tudi všeč. Tamči

živica  

član od: 28.11.2002

sporočila: 307

4. dec 2006 13:45

Vendelina jr., tudi sama se z napisanim vsekakor strinjam, sem pa obenem mnenja, da kakšen nasvet, ideja, namig lahko zelo prav pride in sem ga tudi sama vesela. Nikakor pa to ne pomeni, da bom točno to kupila, ampak bom prej seveda premislila, komu je namenjeno in če je primerno zanj(o). Živi

pinka  

član od: 17.6.2004

sporočila: 929

4. dec 2006 16:26

juhu, kaj je to potpuri?

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti