Sesalec

iri  

član od: 12.11.2001

sporočila: 247

4. dec 2006 13:43

Fakin712, sem jim takoj rekla, da bom zahtevala denar, pa mi je gospodična na drugi strani(slišalo se je, da ji je nerodno), svetovala naj vsaj še enkrat poskusim, potem pa naj ga vrnem in zahtevam denar. Lp

fakin712  

član od: 29.3.2005

sporočila: 2682

4. dec 2006 14:06

Moraš vztrajati pri svojem. Jaz znam biti zelo vztrajna verjemi mi. Če rabiš pomoč, pokliči mene, bova hitro vse uredili. LP! fakin712

iri  

član od: 12.11.2001

sporočila: 247

4. dec 2006 14:37

Če bo potrebno te bom "prijela za besedo". Lp

lucijana  

član od: 4.2.2006

sporočila: 284

4. dec 2006 15:14

smrkolina tale mogoče? mi je kar simpatičen ja... bom videla, ma me je ful strah it kupovat nov sesalec ker me je groza da bi se spet tako zaj*****, kot sem se pri tem najbolj mi gre na živce ker je filter takoj zamašen in potem sesaj če moreš.... gre pa spomladi ves tapison ven, in potem nebo več toliko sesanja ampak vseeno rabim drugega... potem bom imela ploščice oz. pluto in bom z metlo plesala po hiši. lucijana

MA-RE  

član od: 4.2.2003

sporočila: 38

12. dec 2006 17:33

Glej, ko praviš, da boš spomladi menjala talne obloge, potem skoraj sesalca več ne boš potrebovala. Sam sem tudi pristaš gladkih talnih oblog (predvsem parket, pluta, keramika, je pa tudi veliko novih izdelkov, ki so hibridi - seveda temu primerna tudi cena za m2). Jaz imam elektroluksov sesalec že cca 5 let - dela super, lahek, dovolj močan, vrečke se dobijo, enostavno se zamenjajo, niso drage, enostaven za uporabo, ima tudi krtačo za globinsko ses. - sicer sem jo uporabljal kdaj pa kdaj za sedežno (sedaj imam usnjeno), stal je cca 65k SIT, sedaj sta pa v uporabi predvsem metla in cunja, tako da ne vlagaj preveč denarja, razen če potrebuješ doživljenski statusni simbol (res je, ne znebiš se ga več nikoli).!? Sedežne gar. (če niso usnjene) in jogije pa ti poceni očisti čistilni servis - jaz za en sesalec že ne bom dal 600k SIT ali več, nato pa ga uporabljal 1-2x na leto - sicer je pa to stvar presoje in finančne zmožnosti, ter prioritet v življenju. Če boš odprla čistilni servis ali pogodbeno čistila stanovanja, avtomobile,... je investicija upravičena, saj se ti bo edino tako povrnila! MP

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti