katero moko najraje kupujete za peko peciva?Včasih sem jo hodila iskati v mlin,sedaj pa jo tam ni več.Kupovala sem pol ostro,pol navadno.Sklepam,da se najraje držite ene vrste moke?
Bernarda
katero moko najraje kupujete za peko peciva?Včasih sem jo hodila iskati v mlin,sedaj pa jo tam ni več.Kupovala sem pol ostro,pol navadno.Sklepam,da se najraje držite ene vrste moke?
Bernarda
1. dec 2006 16:08
Moja mama prisega na farino - univerzalno. Jaz pečem ponavadi kar z najcenejšo, včasih si pa za priboljšek kupim primorsko posebno (tip 400). Ampak nimam enega posebnega mnenja o mokah. Ker največkrat pečem kremno pecivo, se mi zdi, da mi vedno rata dobro. matilda
1. dec 2006 18:23
Sparovo mehko,ostro in namensko,vedno vse uspe neglede kakšne vrste je pecivo. Bogomira Bogomira
1. dec 2006 23:47
Sparovo, Tuševo, dobra mi je tudi tista iz Hoferja. Ponavadi dam vmes tudi nekaj ostre, če tako piše v receptu. Skratka, dobra mi je večina mok, ki jih prodajajo po naših trgovinah. LP! fakin712Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Veganski sladoled z navihanci
Pad Thai s piščancem