Lep pozdrav!
Zanima me če ima kdo kakšno idejo kje bi bilo res lepo in "fajn" preživeti letošnje novo leto!?
V Sloveniji?kje? V tujini?kje?
nebi bila rada doma tako kot vsako leto...
najlepša hvala vsem
Lp
dorka
Lep pozdrav!
Zanima me če ima kdo kakšno idejo kje bi bilo res lepo in "fajn" preživeti letošnje novo leto!?
V Sloveniji?kje? V tujini?kje?
nebi bila rada doma tako kot vsako leto...
najlepša hvala vsem
Lp
dorka
1. dec 2006 9:12
V Pragi, v centru mesta bo ogromna party
1. dec 2006 9:39
Dunaj na prostem, Beograd - pa sajimajo agencije polno ponudb. Če se za nobeno ne odločiš, pa mord adobiš vsaj kakšno idejo. Mamamia mamamia
1. dec 2006 10:55
Novoletna Tajska, Mehika....Budimpešta, Praga, Dunaj,....doma na prostem ali v krogu prijateljev.... Možnosti je neskončno, ti moraš sama izbrati tisto, ki ti je nejboljša. Pa seveda brez dobre družbe ne gre! Kyara
1. dec 2006 12:32
Meni se še vedno najbolje zdi nekje na samem v vikendu z izbrano družbo. Problem je edino ta, da je težko dobiti kakšen vikend, če nisi ravno lastnik enega. CARLY
1. dec 2006 12:42
Mi bomo doma. Je tamala še premajhna za take žurke. Pa petarde in rakete jo bodo budile...
1. dec 2006 12:45
Jaz imam dober predlog, če se nimate kam dat pridite čuvat moja dva mulčka, ziher vam ne bo dolgčas in sigurno si boste to novo leto zapomnili. jade Sporočilo je spremenil(a) jade dne 01. dec 2006 12:46:06
1. dec 2006 15:52
Jade,ma ne mi rečt,da ima kakšna hiša še bolj neutrudne otroke kot sta moji....no tudi midva bova kar doma,potem pa greva ob polnoči gledat vse tiste rakete,petard se pa še sliši ne,ker smo na samoti...hvala bogu.....če bi v našem kraju bilo silvestrovanje na prostem bi šla pa to malo pogledat.Pa na silvestrovo popoldne gremo vedno smučat,mislim da je bilo lani na Pohorju silvestrovanje kar na smučeh do 2 ure zjutraj-to bi bilo zame...Darka ne vem koliko si mlada in kakšno noč si želiš...bučno,razkošno,preprosto. kuharca37
2. dec 2006 17:19
Mi bomo tudi doma. Upam, pa da letos ne bova zaspala in prespala novo leto, tako kot sva lani. Sicer pa bova šla na balkon gledat rakete, ki jih spuščajo po vasi. marelica
2. dec 2006 17:27
Mi gremo letos v Moravske toplice. Do sedaj smo vedno bili doma na ulici ali pa pred televizijo, zato že komaj čakam, da gremo nekam stran. miia
2. dec 2006 17:50
Mi bomo doma ali pa pri prijateljih doma. Imata oba moška potem zjutraj službo, tako da... Bo drugo leto bolje. Pa saj je tudi doma lepo,po polnoči pa gremo malo na zrak za kako urco in to je to. LP! fakin712Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domača vroča čokolada s smetano
Veseli tiramisu