4. jan 2007 13:05
Drage moje čudežne dame! Vsaka vam čast! Po slikicah sodeč imam čast deliti ta forum s slastnimi strokovnjakinjami! Sedaj, ko je NORI december za nami, lahko tudi sama povem, da sem nekaj malega pekla tudi sama, in sicer: janeževe kapice, 2 vrsti medenjakov (na forumu ste mi res pomagale - tisti mehki kot puter so res noro mehki!), razpokane piškote, nugatove piškotke, marcipan srčke, čokoladno-pomarančne piškote, cimetove zvezdice, dukate (oz.cekine), črno-bele piškote, ingverjeve zvezdice, orehove rogljičke brez pečenja,slane palčke (pri nas smo nori na slano - a za božični čas ne naredim palčk, ampak z modeli iz testa izrezujem smrečice, zvončke...), pralineje z marcipanom in kandirano češnjo, rumove kroglice in eno super zadevo, za katero sem našla recept v božični Lisi, to so božične kape (pecivo oblikuješ kot kapice, pomočiš v belo in temno čokolado, na vrhu okrasiš s kandirano češnjo oz. pomočiš v punč kremo (zmanjkalo mi je češenj)); pecivo je ful dobro in pride ven res kot prava božičkova kapica. Slasten pozdravček!!! ;) Tamči