Obljuba dela dolg

neznan uporabnik

tema odprta - 15. jan 2002 20:04 | ogledi: 1.690 | odgovori: 4

Že precej časa je minilo, ko sem eni izmed obiskovalk (takrat še starega) foruma obljubila recept za ribji biftek. Obljuba dela dolg, recept sledi. Vem, da je podoben recept v bazi - ta moj ni prepisan od tam, pač pa mi ga je posredoval dobri prijatelj!

RIBJI BIFTEK

Sestavine za cca. 2 osebi (če nista preveč lačni):

1 konzerva tune (če delaš biftek za več oseb, npr. iz 3 konzerv, lahko namesto tune dodaš tudi kakšno konzervo skuše, sardine),

2 kocki Zdenka sira ( če želiš malo bolj pikanten biftek, lahko dodaš sir Zdenka Čardaš),

1/2 srednje čebule,

1 velika žlica majoneze, ajvara, paradižnikove mezge,

1 majhna žlička gorčice, hrena, rdeče paprike.

V multipratiku najprej sesekljaš čebulo. Dodaš tunino konzervo in sir. Pustiš, da se vse skupaj dobro premeša. Dodaš vse ostalo in sesekljaš.

Lp!

Beti

neznan uporabnik

15. jan 2002 22:08

BETI HVALA.VENDAR BIFTEK , KI GA IŠČEM JE IZ RIBE(KUHANE, DIMLJENE???) (NE KONZERVE TUNE) IN JE BELE BARVE.ŠE ENKRAT, HVALA ZA TRUD. MOJCA Mojca i

veverica  

član od: 12.11.2001

sporočila: 1038

15. jan 2002 22:46

Zivjo! Mogoče pa imaš v mislih bakalar (mislim, da se tako imenuje)?!? Poskušaj najti recepte pod tem imenom... LP, Ana Ana Ledinek

Riko žalna ikona 

član od: 30.8.2001

sporočila: 275

16. jan 2002 11:03

Spoštovana veverica, več boste našli, če boste iskali pod "polenovka", tako se namreč po naše reče bakalar-u, tj. posušeni ribi trski. Par receptov je tudi tu na KulSlo. Odgovorirti pa je težko, ker je mnogo rib bele barve. Pa lp! Riko

veverica  

član od: 12.11.2001

sporočila: 1038

16. jan 2002 13:33

Ok, se opravičujem za pomoto. Ana Ledinek

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti