Prosim znalce, da me poučijo o tem kaj je tartufata, kakšne izvedbe (kombinacije) so, kako jo je najbolje konzumirati in kje pri nas (v Lj) imajo največ izbire?
lp
auachiuaua
Prosim znalce, da me poučijo o tem kaj je tartufata, kakšne izvedbe (kombinacije) so, kako jo je najbolje konzumirati in kje pri nas (v Lj) imajo največ izbire?
lp
auachiuaua
29. nov 2006 9:36
Tartufata je pasta z dodatkom tartufov uporabljamo pa je predvsem za prelive za testenine, rižote, mesne jedi, lahko tudi za namaze... Pri nas se dobi v Mercatorju. Nahaja se v hladilniku običajno je zraven vegetarianskih izdelkov. Včasih imajo zraven nastavljene tudi knjižice z recepti. Več si pa lahko pogledaš na www.zigantetartufi.com. LP K
29. nov 2006 10:18
Če delaš njoke(ali pa fuže) v golažu, je zelo fino, če golaž dokočaš s kakšno žličko tartufate. Lahko pa tudi na kruh namažeš malo masla, malo tartufate, čez rezino sira in to malo na ogenj ali pa v pečico, da se stopi in je zelo etno-predjed. Vendelina jr.
29. nov 2006 11:35
Vendelina jr. je napisal/a: |
Lahko pa tudi na kruh namažeš malo masla, malo tartufate, čez rezino sira in to malo na ogenj ali pa v pečico, da se stopi in je zelo etno-predjed. Vendelina jr. |
2. sep 2011 11:06
Mmmmmmm, Vendelina, sem kar lačna postala... Komaj čakam, da preizkusim te kruhke!
nikeneznan uporabnik
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lečin curry s kruhovimi cmoki
Azijska solata s kozicami