Ali katera ve kdaj imajo v tej trgovini popuste in kakšen je delovni čas ob sobotah. Ali je res, da pride drugo leto v Slovenijo.
Ciao
beki
Ali katera ve kdaj imajo v tej trgovini popuste in kakšen je delovni čas ob sobotah. Ali je res, da pride drugo leto v Slovenijo.
Ciao
beki
28. nov 2006 12:05
Na žalost ne morem pomagati zaradi popustov, vem pa, da pride v Slovenijo v drugi polovici leta 2007 in to v Ljubljano in Maribor. Komaj čakam. V tej trgovini se najde zelo veliko, ne splača pa se mi v Avstrijo hoditi samo zaradi C&A. Prej sem hodila še v H&M, sedaj pa dobiš vse tukaj.
28. nov 2006 12:08
Do 17. ure, mogoče decembra celo dlje. Poglej na www.CundA.com, potem izbereš Avstrijo, ... LP Maca MacaK
28. nov 2006 12:18
Kvaliteta pa tale C&A ravno ni. Meni so se že tri stvari strgale - in to dokaj hitro - po parih nošenjih. Na eni mikici sem celo že pri drugem nošenju opazila 3 luknjice (v blagu, ne po šivih!!). Kakšne so vaše izkušnje? ivonja
28. nov 2006 12:32
Jaz si kupujem vsa oblačila le v tej trgovini, prav tako najdem ogromno stvari za moja dva moška, ki sta velike postave, čez 180 cm in se vedno kaj najde.Včeraj sem pogledala na njihovo spletno stran in videla krasne podložene moške hlače za 17 eur. Kar se kvalitete in cen tiče sem zelo zadovoljna. Trgovina je odprta vsak dan od 9-18 in v soboto do 13. pia4
28. nov 2006 12:38
Dodajam samo popravek oziroma dodatek, hodim kupovat v Grallo, trgovine pa so odprte med tednom od 9-18.30 in v soboto do 17.ure pia4
28. nov 2006 12:39
Tudi jaz zadnje pol leta kupujem oblačila samo v C&A v Celovcu in sem več kot zadovolna. Cene super, kvaliteta pa tudi... tudi v korak z modo gredo. Delovni čas pa je napisala že pia4. Jaz pa ga potrjujem :)))) MissLady
28. nov 2006 12:47
Najraje kupim v C&A se mi zdi da imajo res veliko izbire,sploh pa za tamalega(6),kupim pa vse od pižame pa do nogavic in spodnjega perila,moj je pa zelo zadovoljen z puliji in puloverji,ponavadi imajo če vzameš dva nižjo ceno.Drugače pa tudi mene zanima kateri dan v tednu imajo popust,me je ravno moj spraševal andreja č.
28. nov 2006 13:15
V c&a v Gradcu se da dobiti fuuuuuuuul veliko stvari za dojenčke, saj so cenejši in tudi kvalitetnejši kot so pri nas. Zase in za moža še nisem gledala. Komaj čakam, da pride k nam, saj imam dve odraščajoči deklici, ki neprestano rasteta. Levinjav
28. nov 2006 18:15
Tudi jaz nakupujem v tej trgovini v Furstenfeldu in sem z izdelki in ceno zelo zadovoljna. Najde pa se vse za malo in veliko. Kyara
28. nov 2006 18:59
Pred 14 dnevi smo bili v C A na soboto in trgovina je bila odprta do 5 popoldan.Ponavadi pogledam še v Vogele,ampak na koncu nabavim v C Aju.Všeč mi je ker imajo veliko izbire vse velikosti in ogromno bluz ,vsaj zame ki jih rada nosim. lp gogaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tiramisu
Zeljne krpice