Najprej se opravičujem, ker boste morda rekli, da ta tema ne spada na kulinariko, pa vendar...
Včeraj zvečer sem bila na Gibonnijevem koncertu v Celju in bilo je fantastično. Ne pišem pa sem gor zato, da bom to povedala, čeprav če kdo želi lahko poda svoje mnenje...
Preidimo k stvari... Med izvajanjem pesmi VRIME DA SE POMIRIM SA SVITOM, je k sebi na oder povabil en par da je "sodeloval" pri nastopu s poljubom. Ne vem kako in zakaj sem to zadevo posnela s kamero in posnetek je prav lep. Če bi se nama s fantom zgodilo, da bi naju povabil na oder, bi si verjetno želela imeti ali slikco, ali posnetek, če bi ju lahko kje dobila. To je tudi vzrok da pišem sem gor. Če kdo pozna ta dotični par in če kdo ve, da bi si tudi onadva želela imet ta posnetek naj mi posreduje naslov pa jima ga pošljem, ali pa naj me kontaktira na zasebni naslov, ali pa... Na kulinariki sem tako ali tako vsak dan, tako da me tu zagotrovo najde...
Če ste razumeli iz te zmede kaj sem želela povedat vas prosim za pomoč, če se zdim komu nora me naj ignorira, vsem pa želim lepo soboto...
Lotti