Lepo bi prosila , če ima kdo odvečne nalepke merkatorje ,če mi jih lahko odstopi ,saj si nameravam nakupiti kar nekaj posode pa toliko ne bom zapravila v trgovini. Hvala Maja
kavica
Lepo bi prosila , če ima kdo odvečne nalepke merkatorje ,če mi jih lahko odstopi ,saj si nameravam nakupiti kar nekaj posode pa toliko ne bom zapravila v trgovini. Hvala Maja
kavica
25. nov 2006 11:35
ENAKO SE PRIDRUŽUJEM TUDI JAZ. ČE JIH KDO NE POTREBUJE SE TOPLO PRIPOROČAM. HVALA. DARČI darja2
27. nov 2006 10:06
Pošljita naslov na ZS. lp K
27. nov 2006 17:55
Nekaj nalepk imam odveč, pošlji naslov na ZP. tereza
27. nov 2006 19:16
Tudi jaz se priporočam za kakšne merkatorjeve nalepke, če jih ima katera odveč. Hvala lepa. Marjeta Žniderčič
29. nov 2006 10:43
Ojla. Jaz se pa lepo zahvaljujem vsem puncam, ki ste mi pomagale priti do nove posode. Hvala, ker ste mi poslale nalepke. Res še enkrat hvala. darja2
29. nov 2006 11:03
Imam nekaj Mercatorjevih nalepk, ki bi jih zamenjala za Sparove. Če koga zanima naj mi prosim javi na ZS. LP dixi
29. nov 2006 13:05
tuci jaz se priporočam za merkator nalepke,podarim pa še dve DM nalepki,če katera potrebuje andreja č.
5. dec 2006 20:43
Imama kar nekaj Mercatorjevih nalepk. Kdor jih še potrebuje naj mi piše... Lp Bojanca
6. dec 2006 16:41
tudi sama bi potrebovala nekaj merkatorjevih nalepk. imam nekaj šparovih nalepk, samo ne vem, če imam prave. a mi lahko katera pove, kako izgledajo te nalepke, ki se sedaj zbirajo pri šparu. hvala petruša
6. dec 2006 17:36
nove špar nalepke so temno zelene. jaz zamenjam merkatorjeve ,ker potrebujem šparove. mojca_mojcaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gnetemo, pečemo in jih že jemo
Bučni mufini s kremastim nadevom