Ali imate kakšen nasvet kako zmehčati-razširiti tesne čevlje: če nimaš veliko časa.
Včeraj kupila čevlje, danes bi rada pa plesala v njih
Mateja
Ali imate kakšen nasvet kako zmehčati-razširiti tesne čevlje: če nimaš veliko časa.
Včeraj kupila čevlje, danes bi rada pa plesala v njih
Mateja
25. nov 2006 10:02
uh malo pozno bo tole.če imaš čevlje usnjene jih na debelo namazi z navadno solea kremo. gajka
25. nov 2006 11:12
točno tako, če so iz naravnega materiala se še da kaj narediti, če so iz umetnega pa ne. Sicer pa se da kupiti en sprej za širjenje obutve - jaz sem ga dobila v drogeriji, na polici kjer so tudi kreme za čevlje. Se mi zdi, da samo pošpricaš preden obuješ, al pa daš noter papir. matilda
25. nov 2006 11:22
Tole pa tudi mene zanima - namažeš s solea kremo in potem obuješ? Take mastne? smrketa
25. nov 2006 14:19
ali pa z nivea kremo, kar imaš pri roki. Ja take mastne obuješ. Čevlji se renično zmehčajo. Deluje tudi pri tistih, ki so iz umetnega materiala, sicer malo manj učinkovito, a je uspeh viden peresceneznan uporabnik
25. nov 2006 15:07
Čevlje kjer pač tiščijo se od znotraj in zunaj dobro premaže oz. napoji s čistim alkoholom ali pa žganjem in se take mokre obuje ter v njih nekaj časa hodi, da se zmehčajo in razširijo. Sicer pa se v trgovinah s čevlji ali tudi drogerijah dobi posebna tekočina, lahko spray ali pa pena, s katero se čevlje od zunaj in znotraj pošpica kjer tiščijo in se v njih nekaj časa hodi. l.p. Tedi tedi
25. nov 2006 15:30
Moj čevljar jih znotraj namaže z acetonom in jih da na kopito... LP juhica
25. nov 2006 15:39
Tedi,tega z žganjem se spomnim še ko sem hodila v šolo.ne vem ravno v kateri razred,ko mi je mama nalila po domače šnopca v čevlje.joj kako je smrdelo!kako me je blo sram,tako da tega ne priporočam.lahko,če jih imaš nekaj dni doma da se razkadijo. gajka
25. nov 2006 15:58
Žganje res razširi čevlje, priporočam uporabo tega, če so čevlji temne barve. Sploh ne smrdi, le dobre volje postaneš, ko hodiš S tem, ko postaneš dobre volje se zdi, da se čevlji res razširijo Anamarija
25. nov 2006 17:12
Pa še, če že žuli, ti je vseeno. LP juhicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečen riž z zelenjavo
Lazanja iz palačink