2. apr 2014 19:49
Jah, jaz sem v Poreču bil, se mi zdi 20 krat. Parkrat na dopustu, ostalo pa u prolazu. Na obisk k dotičnemu gospodu nisem hodil. Men se ne zdi, da smo skrenili s teme. Bilo je namreč govora o kadilcih-zaposlenih in delodajalcih. V smislu,da zaposleni, ki kadijo in si ne umivajo rok odganjajo potencialne kupce ali konzumente. To se vsekakor delodajalcu pozna, če je temu tako.
Baje tudi veliko kofeina škodi, pa tudi ni najbolj zdravo, še manj produktivno, če nekdo pol delovnega časa pije kavo, brska po netu - skratka,nič ne dela. Rezultat bo enak. Govora je bilo tudi o tem, kaj je okusno. A kadit je neokusno, brat modne revije, ker pač ni, dela pa zelo razvija okuse al kako? Vsekakor na nek način oboje ni dobro preveč. Pa še je tega početja, ki ni okusno, niti pod razno ne spada v delovno okolje. Tožarjenje,podtikanje,zasmehovanje pa te sorte hobijev, ki jih nekateri vzganjajo. Vse to je po moje veliko bolj degutantno od kajenja, ker smo že pri kajenju na delovnem mestu.
Kar se pa tiče delodajalcev, je pa zame zelo neokusno, da recimo mnogo njih ne plačuje prispevkov, plač in podobnega. Pa, če zaposleni kadi al pa ne. Meni osebno bi se bolj gnusilo, oz. se mi čedalje bolj, vstopit nekam kjer vem,da se to dogaja, kot pa videt trgovko kadit v čik pavzi. Ampak to je pač moje mnenje in moj okus.
Lp
preprost