Morda poznate pečarja, ki bi mi preložil kamin v Gozd Martuljku. Kamin je zelo lep, vendar so nam zaprli dimnik, ko smo delali centralno in bi ga zdaj preselili v dnevno sobo.
Hvala za odgovore in lep pozdrav!
bios
Morda poznate pečarja, ki bi mi preložil kamin v Gozd Martuljku. Kamin je zelo lep, vendar so nam zaprli dimnik, ko smo delali centralno in bi ga zdaj preselili v dnevno sobo.
Hvala za odgovore in lep pozdrav!
bios
24. nov 2006 11:02
Slučajno lahko pomagam. Delam v PEČI KERAMIKA, d.o.o. v Novem mestu. In se ukvarjamo tudi s takimi zadevami, poleg izdelave vseh vrst peči, kakopak. Pokličite v komercialo: 07/3935-760 ali 3935-761, pa mislim, da bo zadeva rešljiva. LP JAMONI
24. nov 2006 13:51
Huh, JAMONI spet v akciji ! Bojan
24. nov 2006 14:19
Se opravičujem, če tako zveni. Ampak to pa res nima nobene veze z menoj. Samo povedala sem človeku, kam naj se obrne. A če bi samo rekla, naj pokliče to firmo, bi bilo pa v redu. Pa kaj, če se ne sramujem povedati, kje delam? JAMONI
24. nov 2006 14:42
Rekli smo, da se ne dela reklame za svojo firmo, ali pa firmo kjer delaš. Delaš pa točno to. Ampak saj ste vedno ene in iste cvetke, kajne? Potem pa spreminjaš v osebno... Ko boš slučajno kaj odgovarjala spet komu, da slučajno pa bratov tast nekje dela in slučajno imaš številko pri roki, boš pa izključena iz tega foruma. Štej to za zadnji opomin. Za tiste ki ne vedo, je že vsaj peti opomin. PS - Sramovati kje delaš se pa ni treba O tem ni nihče govoril. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
24. nov 2006 14:58
Zdaj pa vidva že malo pretiravata. Na koncu bosta še ugotovila, da je to njena firma ali kakšne žlahte. Ta tovarna je stara že čez 100 let. Pečarjev, ki bi znali postavit peč je malo, pa, da je še dobra povrhu. Mi smo pečarja za kamin čakali pol leta. LP
24. nov 2006 15:38
Lijana: Prepovedano je oglaševanje, pravila mislim da so jasna in veljajo za vse. Reklamira firmo, kjer dela, kar je proti pravilom tega foruma. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
24. nov 2006 16:50
LIJANA, pač ugotovil sem, da je JAMONI spet v svojem elementu, pri prodajanju. BIOS bi lahko telefonski imenik odprla in KATEREGAKOLI keramičarja bi vprašala bi verjetno dobila gornji odgovor. Po moje bios ni iskala take informacije. No, bo že sama ločila pleve od semen. Jaz sem samo opazil, da je JAMONI spet aktivna, pa sem jo malo špiknil. Bojan
24. nov 2006 18:40
Jaz pa vseeno mislim, da je hotela samo pomagat in ne prodajat. Saj če ne bi omenila, da tam dela, se ne bi noben spotaknil ob odgovor. Je pa takole vprašanje bolj za kakšen gradbeni forum. Bi pa bios vseeno svetovala, da si poišče pečarja kje bližje. Mogoče se ti oglasi kdo iz bližnje okolice Martuljka. LP
24. nov 2006 18:46
Lijana, lepo da tako misliš, ampak ta konkretna članica vedno nekaj prodaja, kljub opozorilom. Odgovor kot nasvet bi bil malce drugačen kot je njen. Saj ni nič svetovala, razen tega da njihova firma reši vse te težave. Kot je napisal Bojan, to je v vsakem oglasu ali Googlu. Kljub večkratnim opozorilom Jamoni preko naše strani še vedno propagira svoj popoldanski posel. Lijana, ne vem če poznaš vsa dejstva o Jamoni. Tole na tej temi je le pika na i. Zato se je Bojan malce pohecal, če je spet v elementu. Jaz sem pa, kot se nekaterim zdim, pač bolj smotan, pa se mi ne zdi niti smešno več. Ker mislim da je tema zašla v druge vode, svetujem Bios da si pomoč poišče na kakšnem bolj ustreznem forumu in zaklepam tole temo. Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Odlično hitro kosilo
Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento