21. nov 2006 18:06
Tudi meni ni do "preseravanja" z darili za praznike. Rada podarim kaj takšnega, kar si tista oseba res želi oz. potrebuje. Lani, recimo, nisem imela pojma, kaj naj komu podarim (večina nas ima roj.dan jeseni, zgodaj pozimi in se jim želje tedaj nekako uresničijo). Pa sem kmalu dobila idejo. šla sem v bližnji foto studio, kjer so mi naredili koledarje z mojimi motivi. Tako sem recimo sestri podarila koledar (A3 formata, mimogrede) s sliko na sredini, na kateri je ona s fantom v neki ubitačni pozi. Fantu sem podarila koledar, na katerem sem jaz in kremžim svoje šobe v en VEEEELIK poljub. Barve in vzorce in obliko koledarja si lahko sam izbral, je pa bilo več kot 30 možnosti. Tako darilo se mi zdi res dobro, ker ga imaš celo leto nekje ob sebi, pa še slikica, če je res ta prava, ti polepša kak trenutek, ko pogledaš nanjo, in se spomniš pač tistega dogodka. Ateju sem pa dala skodelico, na katero so nekak skenirali njegovo fotko, ko sem ga lani nahecala, da se greva sankat; moj ata na sankah (res, bolj star bolj nor :) ) Na skodelico pa so mu napisali (napišejo ti, kar želiš) Za vino s čajem-haha!!! Mami pa sem dala skodelico, na kteri sva s sestro in ji kaževa hudomušno jezik. Eh, pa koliko idej se najde...!!!
Da vam zaupam še eno: fanta sem želela presenetiti. In sem si kupila čisto navadno majčko. Nato sem si z računalnika sprintala nekega angelčka, ki je v rokah držal napis MOJ FANT JE..., nato sem sprintala ven še njegovo ime. To sem nesla v eno fotokopirnico, kjer se ukvarjajo s temi zadevami in so mi vse to natisnili na majčko. Tako sem imela na prvi strani napisano Moj fant je.. (ko me je videl, je rekel, da ga prav zanima, kaj se skriva kot nadaljevanje tega,haha) in na hrbtu njegovo ime (skoraj ga je kap od presenečenja, ni mogel verjet, da dejansko piše M...). Super! Čeprav mislim, da niso darila kot taka važna. Meni je ZELO POMEMBNO, da je darilo lepo, okusno zavito, če pa mi kaj še napišejo je to pravi zaklad.
Pardon, preveč sem se razpisala... :)
Tamči