Bliža se sinov rojstni dan, praznoval bo 5 let. Ali mi lahko kdo svetuje kakšno torto bi spekla, da bi bila okusna in lepa na izgled.
Hvala!
beki
Bliža se sinov rojstni dan, praznoval bo 5 let. Ali mi lahko kdo svetuje kakšno torto bi spekla, da bi bila okusna in lepa na izgled.
Hvala!
beki
21. nov 2006 18:01
Pepelkina torta-zelo dobra in enostavna Torta Nutella-med najbolj obleganimi...
21. nov 2006 18:06
Odvisno kakšno ima rad sadno ali čokoladno? jade
22. nov 2006 14:19
jaz sem za čokoladno torto Noa Rebeka
23. nov 2006 11:35
Jaz bi pripravila skutino torto. Če pa ima mali rad sadno mu pripravi takšno. Lahko pa narediš morda kakšno okroglo kot npr. nogometna žoga, rokometna... Zelo so lepe tudi takšne. Seveda je to samo oblika. Mislim, da takim fantom je to najbolj pomembno. swarovski
26. nov 2006 17:07
o,rebeka,kako kaj? slučajno mal brskam in najdem tebe! a ni to fino? sej ni važno, kakšna bo torta- važna je dobra žurka in dobra volja! Anžetku želim lepo praznovanje,ti pa uživaj v peki torte! se vidimo,pa pridi na kakšno kavico! LP, teta Miriam MIAM
26. nov 2006 17:15
Torta Nuttella je za otroke zakon. Preizkušeno. Ne bo ti žal. Deklica
26. nov 2006 17:21
Sem včeraj spekla čokoladno torto Noa za hčerin RD...nikakor ni za majhne otroke, je pretežka... Hči ima 37 let! Za majhne otroke so sadne torte najboljše (vsaj po mojih izkušnjah!) lp Nena Nena-morjeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gnetemo, pečemo in jih že jemo
Hot dog v listnatem testu