Cubo

Marinka  

član od: 3.9.2001

sporočila: 123

26. jul 2007 16:42

CUBA je za mene ena prvovrstnih restavracij,ki niso za dnevno uporabo,pač pa za posebne prilike.Je zelo lep ambient,prijazni in uslužni natakarji, ne vem kako naj jim drugače rečem. Hrana je zelo dobra in temu primerne so cene. Ni nam žal da sva bila dvakrat tam. Še bova šla.

swarovski  

član od: 26.10.2006

sporočila: 290

13. avg 2007 16:09

Sem prav presenečena, da toliko hvalite Cubo. Jaz ne grem nikoli več tja, bila več kot razočarana. Res, da je bil mesec december natakarji pa pod kritiko. Cena me niti tako ne impresionira saj vem v kaj se spuščam, če grem v take restavracije.Ampak vseeno. če stane buteljka 12.000 sit potem ti mora na takem nivoju kot se ima ta rstavracija prinesti tudi pravilno ohlajeno, da ne govorim pred stranko odprto, da o posodi za shranjevanje buteljk, da drži temperaturo.... Skratka ne zaslužijo si mojega denarja. So pa še tudi v okolici ljubljane vrhunske restavracije. Ena je še posebno znimiva saj je butična in se imenuje Kamrca. swarovski

antonija8  

član od: 13.12.2005

sporočila: 325

13. avg 2007 17:05

Tudi jaz sem slišala res same pohvale in vse dobro ( CUBE ) in sva želela iti v soboto, pa imajo kolektivni. Šla sva v AS pa sva bila silno razočarana. Morda sva res preveč razvajena saj tu na Krasu je ponudba zelo primerna. Pozdrav, antonija

Beren  

član od: 26.8.2007

sporočila: 6

27. avg 2007 0:13

Kakšne pa so v cubu cene? Sem pregledal ze kar nekaj ocen in kritik, ampak glede cen pisejo nekateri, da so zelo drage, medtem ko drugi napišejo, da so presenetljivo ugodne. Mene pa zanima bolj konkretno. V drugi temi sem ze vpisal na kaj cilam, pa me zanima, koliko priblizno bi v tej gostilni stala vecerja (kakšen kozarček šampanjca, predjed, glavna jed, sladica in vino - menda se tu dobi tudi po dl in ne samo v buteljkah). Ali pa če ste že jedli tam, če bi lahko povedali koliko denarja ste odšteli za svoj obrok in kaj je vsebova? Beren Sporočilo je spremenil(a) Beren dne 27. avg 2007 00:17:52

strelka  

član od: 8.5.2006

sporočila: 659

27. avg 2007 9:44

Beren, za to, kar omenjaš zgoraj (torej od aperitiva do sladice s spremljavo vina) te bo prišlo okoli 100 € za dva (od tega bo vino pol računa). Ja, seveda se dobi buteljčna vina na kozarec. Midva sva ljubitelja vina in naju tam vedno prijetno presenetijo, zelo dobro svetujejo in ni se nama še zgodilo, da vino ne bi bilo pravilno temperirano, tako je swarowski morala imeti res smolo. Porcije niso tako "moderne" kot npr. v Asu, kjer iščeš hrano po krožniku, ampak spodobne, zato midva običajno vzameva dve predjedi in eno glavo s solato (oziroma naredijo tudi 1,5 porcije), da je prostor še za sladice:) strelka

Slovenica1  

član od: 28.11.2006

sporočila: 23

7. sep 2007 8:25

Cubo Hmmm OK je ... ampak nič posebnega ... Po moje ni vredno cene, ki jo računajo. Pohvalna je izbira vin. Drugače je zame TOP Vrbinc na Rudniku ... ampak cena je primerna ... Če pa se komu zagre izven Ljubljane ... definitivno Žagar v Skaručni pa Danilo v Ratečah Bye, S. Slovenica1

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti