Spoštovani obiskovalci
Očitno sem malo čuden, ker vsak dan dobim nekaj pisem o tem, da ne morete receptov listati po abecedi, ampak le po datumu?! Ampak vas ne razumem
V portalu imate zadnjih 10 receptov, spodaj pa piše VSI RECEPTI. To pomeni vsi seveda sortirani po datumu, tako kot so tudi na portalu. Od nekdaj je tukaj seznam receptov, zložen po datumu...
Iskanje po abecedi: Odprete iskalec: http://www.kulinarika.net/iskanje-recepti.asp in kliknete na IŠČI in imate recepte zložene po abecedi. Če izberete rubriko imate recepte zložene po abecedi le iz določene kategorije. Če izberete črko imate le recepte na to črko... Recepte v iskalcu lahko uredite tudi po datumu, tako da izberete način sortiranja. Potem imate še možnost ali se rezultati prikažejo od A-Z ali od Z-A, torej naraščajoče in padajoče.
Moja logika je morda drugačna kot vaša (nanaša se na tiste, ki mi pišete). Jaz enostavno ne razumem vaših pisem. Zato sem tudi napisal to temo, upam, da bo pripomogla k temu, da boste "spet" lahko iskali po abecedi. Čeprav je to mogoče že nekaj let.
Lep pozdrav
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije