Verjetno sem slepa, ne najdem je
Pred kratkim je tekla debata o knjigi Zakaj so pa Francozinje lahko vitke. Kupila sem to knjigo in me je po nekaj straneh navdušila! In sem se spomnila na forum, no, zdaj pa ne najdem...
jasna
Verjetno sem slepa, ne najdem je
Pred kratkim je tekla debata o knjigi Zakaj so pa Francozinje lahko vitke. Kupila sem to knjigo in me je po nekaj straneh navdušila! In sem se spomnila na forum, no, zdaj pa ne najdem...
jasna
18. nov 2006 8:41
Se prav nič ne spomnim tega foruma, tule ga že ni bilo.................. rimljanka
18. nov 2006 9:20
Sem ravno zjutraj med rekreacijo razmišljala, da obstaja varianta, da sem to kje drugje gledala...in seveda pozabila... Zdaj se pa na veliko čudim, ko ne najdem, pa sem vtipkala vse ključne besede.... Jaz buča!! No, v glavnem, iz firbca sem kupila to knjigo. Že ob bežnem listanju me je pritegnila! Ni nek priročnik za hujšanje, bolj zgodba, ki je polna drobnih napotkov... Jo kdo pozna? Vam je všeč? jasna
18. nov 2006 11:38
Jaz sem jo imela nekaj časa doma (sposojeno). Nič takega ni notri: jejte po načelu zdravega prehranjevanja, vključno z majhnimi porcijami in migajte. To je ves point knjige. Razen simpatičnega dizajna jaz nisem našla nič zelo navdušujočega. uharica
18. nov 2006 11:54
jaz sem pa pred kratkim brala nek članek v Delu, kjer je pisalo, da se zaradi hitrega načina prehranjevanja ruši stereotip o vitkih Francozih/Francozinjah in da imajo vedno več težav z debelostjo, sploh mlajša generacija -
18. nov 2006 15:06
Jasna1, mogoče pa si to brala na forumu o ločevanju živil dober mesec nazaj (kako čas beži!), to knjigo je brala tudi Riba-ribica http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=5043 jankica
18. nov 2006 15:41
Jankica, je bilo malo več debate v zvezi s to knjigo, tako da je bila očitno res drugje... Hvala vseeno! jasna
18. nov 2006 19:03
Lahko pa kar tukaj užgemo debato o Francozinjah. Hm,škoda,ker ni med smeškoti kakšne žabe. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tajski rdeči curry
Mandljeva juha ajoblanco