Malo sem že brskala, pa nič pametnega našla. Kako torej pripravite in ponudite sir na žaru kot predjed?
Lp
Dolores
Temo je spremenil(a) Dolores dne 17. nov 2006 11:07:57
Malo sem že brskala, pa nič pametnega našla. Kako torej pripravite in ponudite sir na žaru kot predjed?
Lp
Dolores
Temo je spremenil(a) Dolores dne 17. nov 2006 11:07:57
17. nov 2006 11:09
Lahko tudi kot glavno, zakaj ne? Na rukoli recimo, s šešnjevimi paradižniki... Lahko dodaš še rezino kakega sadja, ali drugega sira, malo orehov... Ponudiš s solato, pa je... ( če nisi prav izbirčen...).
17. nov 2006 11:13
http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=8138 Si že poskusila ta recept? Meni je božanski... MissLady
17. nov 2006 11:23
Ja, to bo to. Nisem našla, ker sem iskala sir na žaru in ne pečeni sir. Hvala obema za ideje. Lp Dolores
17. nov 2006 12:32
Istrska varianta: Črn kruh namažeš s tartufovim maslom (to je maslo, v katerga umešaš sesekljane tartuge - ali pa ga preprosto kupiš pri prodajalcih v Buzetu) in čez rezino sira. To lahko pečeš/greješ na žaru (rešetka) ali pa nad kaminom. V jesenko-zimskih dneh je to carska predjed. Vendelina jr.
17. nov 2006 13:36
Tudi zanimivo. Lp DoloresKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jajčevci z rižkom
Princeske