22. nov 2006 14:00
Nisi Zakaj pa ne izbereš namesto kategorije kar podkategorije perutnina ali sesekljano meso? Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
22. nov 2006 14:00
Nisi Zakaj pa ne izbereš namesto kategorije kar podkategorije perutnina ali sesekljano meso? Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
22. nov 2006 14:03
Saj so urejene podkategorije. Pojdi na iskanje pri receptih http://www.kulinarika.net/iskanje-recepti.asp potem klikni na išči po podrobnih kategorijah in klikni na tisto podkategorijo, ki te zanima. jade
22. nov 2006 14:05
Res pa ni sistem tako inteligentno narejen, recimo lahko izbereš mesne jedi in potem daš eno x podkategorijo pa nič ne najde. Bom to enkrat dopolnil da boš lepo izbral kategorijo spodaj pa podkategorijo pa se ne boš mogel zmotiti. Trenutno je tako, da izbereš ALI iz zgornjega izbirnika kategorije ALI pa iz spodnjega izbirnika kategorije s podkategorijo. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
22. nov 2006 14:09
Matjaž in Ognjič, men se pa zdi, da imam še zdaj malo mačka . . . Blanchy
22. nov 2006 16:00
Aha, hvala. Bom probala, ampak sem še malo izgubljena. Saj bo. Julija
22. nov 2006 16:03
Ja, saj sem zdaj probala. Hvala Jade. Včasih res rabim kako iskrico. Saj sem prej tudi tam iskala. Zdaj pa enostavno..... nič nisem pomislila. Julija
22. nov 2006 16:28
Ja, saj je menda res maček..........sem mislila, da me malo prehlad daje, ............. rimljanka
23. nov 2006 7:20
Zakaj ne morem tiskati receptov?
23. nov 2006 11:19
Ne bi vedel. Vse kar vidite na zaslonu se da natisniti, tega ne morem preprečiti niti če bi hotel. Po drugi strani pa nekateri znani brskalniki slabo tiskajo moderne strani, ki so narejene s CSS slogi. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
23. nov 2006 12:20
Hvala za pojasnilo.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Koruzna pogača, obogatena s kefirjem
Polžki z mesnimi kroglicami