Prenovljena kulinarika

Cila  

član od: 5.10.2006

sporočila: 3768

19. nov 2006 21:55

Prav zanimivo! Vse pri meni lepo dela, le pri temi "plezajoči maček" se druga stran (prva ini tretja sta normalni) pojavi vedno čisto spodaj - kot bi npr. v Wordu bila stran 2 prazna, ustrezno besedilo pa bi našel šele na naslednji strani. Nekaj časa sem čudno gledala, zakaj je vse belo, potem sem pa le opazila, da je drsnik čisto kratek in sem ga potegnila navzdol. Ali je to samo pri meni, ali pri vseh? Me čisto nič ne moti, zdi se mi le nenavadno. Pri nobeni od drugih tem tega fenomena ni, ne glede na število strani. Lp Cila Sporočilo je spremenil(a) Cila dne 19. nov 2006 21:56:27

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

20. nov 2006 8:24

Jernej, spet imam nekaj čez reklame! Pa ti nič ne zamerim, tudi to mora bit. Ampak npr. na temle forumu http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8170 mi je pa reklama moteča, ker je ne morem nikamor zriniti ali zapreti in ne morem nemoteno brati mnenj. Vem, da vzrok za to ni reklama, ampak predolg link, ki tvojo stran raztegne nekam preveč na široko. Mogoče pa bi nam lahko zaupal, kako naj naredimo "okrajšane" linke, ko napišemo npr. "tukaj", to se obarva, v ozadju pa je aktivna povezava. Saj verjetno veš, kaj mislim, samo računalniško se ne znam prav dobro izraziti. Če pa je kriva Mozilla Firefox 1.0.3, mi prosim sporoči, da v službi malo zatežim za novejšo verzijo . Drugače pa iskrene čestitke za prenovljeno Kulinariko vsem, ki ste se za to maksimalno trudili, pa tudi Tvoji družini, ki je bila ob tem verjetno prikrajšana za kakšno prijetno druženje (če pa si bolj nočni tip, si si pa skrajšal spanec, kajne). jankica

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

20. nov 2006 8:51

Ne boš verjela, pri meni je pa vse v redu... Vem pa za problem predolgih linkov, ki so prej le pokvarili malo stran, zdaj pa gredo pod reklamo Ni kriv brskalnik, če napišete predolg link je pač predolg v kateremkoli brskalniku. še iščem rešitev te težave! Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

20. nov 2006 9:23

Očitno si nekaj že rešil, ker je slika zdaj drugačna. Besedila odgovorov lahko berem v celoti, prekrit je le datum in ura odgovora. Hvala! jankica A sem te prehitro pohvalila? Zdaj je pa vsepovsod razteeeeegnjenooooo!? Sporočilo je spremenil(a) jankica dne 20. nov 2006 09:28:13

darkad  

član od: 3.9.2005

sporočila: 304

20. nov 2006 9:35

Ja, tudi pri meni je bilo do sedaj vse v redu, zdajle vidim pa zelooooooooo raztegnjen tekst! LP darkad

kača  

član od: 11.1.2004

sporočila: 829

20. nov 2006 12:01

Tudi meni je všeč nova oblika, torej vse čestitke! Zanima pa me, zakaj ne morem pogledati rojstnih dnevov članic in članov kulinarike? Sem morda spregledala kakšno obvestilo v zvezi s tem? Rojstne dneve in Pravno obvestilo imam na levi strani v svetlo sivi barvi, drugo v temnejši barvi pa mi vse dela! Ker imam v imenu šumnik, sem se morala ponovno prijaviti (tudi Vpis in Prijava sta v sivi barvi), pa ni bilo problema, mi je lepo odprlo. Kje je torej problem, da ne morem odpreti roj. dnevov? LP kača

jernej  

20. nov 2006 12:12

Kača: Rostni dnevi in pravno obvestilo še ne delujejo, zato so sivi, računalničarji temu rečemo, da je "zaghostano", ne najdem pravega prevoda... jankica: Prehitro si pohvalila ja, ker sem delal vse dopoldne na težavi. No zdaj me pa lahko pohvališ, vidiš? http://www.kulinarika.ne/portal.asp?tolejepazelodolgli Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

jernej  

20. nov 2006 12:20

Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

jernej  

20. nov 2006 12:20

Pa smo odpravili še eno dolgo trajajočo težavo na forumu... Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

drejcek  

član od: 11.1.2004

sporočila: 1028

20. nov 2006 14:48

Jernej, a je zdaj po novem postalo pravilo da je font v vseh postih večji? in če je, a si ga lahko na kakršenkoli način zmanjšam poleg ctrl+- v Firefoxu? namreč vidi se razlika v tej temi med prvim in drugim postom... LP Drejček

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti