17. nov 2006 19:40
zelo mi je všeč nova prenovljena stran. le tako naprej. Majda
17. nov 2006 19:40
zelo mi je všeč nova prenovljena stran. le tako naprej. Majda
17. nov 2006 19:45
Jernej, poglej tole! ššššššššššššššš,ččččččččččččč,žžžžžžžžžžžžž!!! Dobila sem mojega računalničarja (saj ni tako slab, he he) in je izstrelil: A imaš kakšno vrstico odzgoraj? In sem imela Google... Nek program ali skupina programčkov, ki sva jih očitno včeraj zvečer nehote inštalirali s hčerko, ko je hotela igrati ene igrce....pa sem rekla, bova raje na mojem računalniku, ki je hitrejši...no, pa imam hudiča! V glavnem, to sem odstranila, ponovno zagnala računalnik in zdaj lahko piššššššššem, kolikor me je volja! Jernej, hvala za pomoč in dobro voljo, vidim, da si iz pravega testa PS: Moja posebna pohvala gre Bojanu za hiško (portal), ki se ji prižigajo lučke, ko se je dotakneš... jasna
17. nov 2006 19:53
ho, ho, jasna, hvala, lepo da opaziš! Bojan
17. nov 2006 20:08
Oho Jasna, fino, samo da si rešila. Ti si bila po Lidki in njenem šejkanju zadanja "trdnjava" z napakami Super, hvala da si javila... Oziroma eno članico imam še ki ne more vključiti kode za pluska, ki ga je kupila Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
17. nov 2006 20:34
Bravo Bojan, v hiški je vedno nekdo doma, ko se ji približaš. Res lepo. zinka
17. nov 2006 20:42
Jernej in Bojan stana
17. nov 2006 20:51
Jernej in Bojan,vse čestitke! Bernarda
17. nov 2006 21:39
Tokrat je šlo! Zgleda, da je bil potreben čas ali pa se je programček "ata" ustrašil? Hvala. Lp Cila
17. nov 2006 21:48
Aha super. Ali si kodo ročno vpisovala? Morda si copy/paste dala in si spregledala presledek? Upam da je bilo to... Ok, ti si bila zadnja s težavami. Mislim da hujših napak ni več... Dobrodošla med pluske Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
18. nov 2006 10:57
Lepaaaaaaaaaa stran ;)))) Samo mejhno vprašanje Jernju - pisava je pri meni majhna - imam velik zaslon, pa je stran "preozka" - je to v redu? Bojan Z.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako
Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem