14. dec 2006 21:07
Rešeno: http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8587 Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
14. dec 2006 21:07
Rešeno: http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8587 Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
14. dec 2006 21:17
No pa je tako kot mora biti. Bravo Jernej. lp zinka
16. dec 2006 13:04
Jernej kaj je narobe ko sem v iskanje napisala Sarma a la Riko, kakor je ime recepta mi napiše da ni recepta, ki bi ustrezal zahtevanim podatkom. lp zinka
16. dec 2006 13:07
Bom pripisal v navodilo iskanja... Besede ki imajo manj kot 3 črke ne smete vpisovati Ker pol nič ne najde. Napiši Sarma Riko Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
16. dec 2006 18:57
Hvala lp zinka
20. dec 2006 7:12
Velik problem je natisniti recept. Ko dam na printanje meni računalnik zmrzne. Ali imate tudi drugi probleme. martina
29. dec 2006 5:34
Jaz pa ne znam ničveč pošiljati ZS ,izgleda tako. Po kliku na : ODPOŠLJI, se mi izpiše pri naslovniku :NEZNAN UPORABNIK. Zakaj se to dogaja ? Ne vedno in ne pri vseh naslovnikih. Na stari Kul. se mi to ni dogajalo. Kaj naredim narobe ? Prosim za odgovor, pozdrav, Varia Varia
29. dec 2006 8:48
Potem je naslovnik napačen. Takrat to napiše. Ali pa mi po ZS povejte komu ne odpošlje, pa bom jaz poskusil poslati. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
29. dec 2006 9:06
varia, na eno stvar opozarjam: tukaj na kulinaričnih ZS je naslovnik vedno le nick od uporabnika - torej ne kakšen mail naslov. Bojan
2. jan 2007 11:03
Komaj sedaj povem, da je z mojim pošiljanjem pošte vse v redu. "UPORABNIK NEZNAN", se mi je pojavil, kadar sem v okence, ime naslovnika začela pisati najprej z praznim klikom. Sebi dajem eno veliko , ker sem bila površna in s tem povzročila nepotrebne nevšečnosti. Hvala za prijaznost in še enkrat, SREČNO!" VariaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jajčevci z rižkom
Gravče Tavče ali Prebranac