18. nov 2006 10:57
Lepaaaaaaaaaa stran ;)))) Samo mejhno vprašanje Jernju - pisava je pri meni majhna - imam velik zaslon, pa je stran "preozka" - je to v redu? Bojan Z.
18. nov 2006 10:57
Lepaaaaaaaaaa stran ;)))) Samo mejhno vprašanje Jernju - pisava je pri meni majhna - imam velik zaslon, pa je stran "preozka" - je to v redu? Bojan Z.
18. nov 2006 11:00
Stran je širša kot je bila. Pisava je tudi malo večja kot je bila. Tako da... to ni prav, edino če imate majhne črke v brskalniku nastavljene. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
18. nov 2006 11:11
...še z moje strani... Vesna Leben
18. nov 2006 11:27
Jernej, ja kodo sem vpisala s copy/paste, ker me pri prepisovanju številk rado nese. Se pravi naj drugič raje vtipkam? Lp Cila
18. nov 2006 11:49
Jernej! Ne uporabljam Opero, kjer lahko s numerične tipkovnice zmanjšaš ali povečaš stran - pisave, tako da ni toliko moteče, sej je o.k. Hvala vseeno . Bojan Z.
18. nov 2006 12:51
Jaz pa imam nekaj problemov. Kadar pridem na to vašo stran me vedno vrže iz te strani oziroma iz spletne strani kulinarika (izpiše se kod da je prišlo do napake oz. da bo ta program prekinjen), tako, da mi vse skupaj zapre; prej se to sploh ni dogajalo.Pa še to ko si natisnem recept mi manjka na desni strani zelo dosti besedila-kot, da bi ga nekaj odrezalo.Šumnikov mi sploh ne piše, naredijo se samo kvadratki. Prej pa se mi to sploh ni dogajalo. Prosim za pomoč. tej_a Sporočilo je spremenil(a) tej_a dne 18. nov 2006 12:53:57
18. nov 2006 13:17
Če vam brskalnik meče ven je težava v vašem brskalniku. Tiskanje na internet explorerju 5 in 6 nikoli ni dobro delalo, razen če je stran ozka, kar pa naša ni. Če imate plus paket kliknite priprava za tisk in bo natisnil v posebej pripravljeni obliki za tiskalnik. Če šumniki ne delajo, imate zelo star brskalnik ali pa kot pri prvi težavi, nekaj z njim narobe. Veliki večini stran dobro dela. Je pa eno dejstvo. Prejšnja stran je bila narejena tako, da je delala tudi na 10 let staro opremo. Nova kulinarika je sodobnejša in tudi potrebuje nekaj novejšo opremo za dobro uporabo. Ne ravno vrhunskih 3 mesece starih komponent, ampak da računalnik ni ravno iz prejšnjega stoletja pa že. To sem povedal le na splošno, ne vem kakšno opremo imate vi. Ampak majhnemu številu ljudi smo vedeli da bo delalo malo slabše, a ne moremo biti usmerjeni v preteklost. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
18. nov 2006 15:30
Jernej, a bi vseeno lahko nazaj naštimal abecedo pod Vse recepte, da bi bilo možno iskanje po abecedi kot prej? tale nov sistem mi namreč ni čisto nič všeč... hvala vnaprej LP Drejček
18. nov 2006 16:07
Drejček, nič osebnega, ampak počasi bom postajal vedno bolj zatežen in zoprn. Ker sem danes vsaj dve pismi na to temo obdelal... 1. Recepte iščemo po iskalcu že ene 2 leti. 2. Stran, ki jo pogrešate je bila zadnji 2 leti le za okras, podvajanje informacij. 3. Pojdite na iskalec in imate prikaz vseh receptov po datumu ali po imenu, potem prikaz receptov ki se začnejo na eno črko, tako po datumu kot po imenu in nenazadnje lahko izbereš kategorijo in jo imaš po datumu ali po imenu (njene recepte). Celo več kot prej. Lahko izbereš kategorijo sladice in črko A in dobiš vse sladice na črko A, tega iz stare strani nisi mogel. 4. Vse napisano pod točko 3 imajo VSI UPORABNIKI, plus, neplus in neprijavljeni. 5. Edino česar nimajo je iskanje po ključnih besedah, tam dobite le en zadetek. 6. Točke od 1-5 so v uporabi že vsaj 1.5 let! Tedaj sem namreč naredil nov iskalec, ki nadomešča sicer prijetne ikone, a nefunkcionalne. Leto in pol sem to stran pustil, da imate dovolj časa da se navadite uporabljati iskalec. Zaključek: Leto in pol je mimo in pogrešate stran, ki je bila le podvajanje informacij in bi jo moral odstraniti že takoj ko sem naredil iskalec, pa sem jo pustil zaradi nostalgičnih ikonic, ki ne sodijo več v nov dizajn. Amen Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
18. nov 2006 16:33
Skor me je kap - dva dni me ni "doma" pa takšna sprememba! K r a s n o. lp, vanjatajnsekKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečenice na leči
Rižek v poletni solati