17. nov 2006 13:04
No, še ena... Čisto enako, kot je na desni strani, (kar se dogaja), utripa na levi strani na portalu. Se pravi podvojena desna stran utripa. Sem preverila, utripa samo na mojemu računalniku v pisarni... (zgleda...).
17. nov 2006 13:04
No, še ena... Čisto enako, kot je na desni strani, (kar se dogaja), utripa na levi strani na portalu. Se pravi podvojena desna stran utripa. Sem preverila, utripa samo na mojemu računalniku v pisarni... (zgleda...).
17. nov 2006 13:08
Ja to je res čudno. Ne morem ponoviti imam nameščenih 10 Firefoxov zdaj Mimogrede, oglasna pasica za pluska se zdaj pluskom ne prikazuje več. No pluski ste trenutno tako ali tako vsi prijavljeni, ampak kakorkoli... Ali je zdaj kaj bolje Lidka? Če še trese potem pa ne vem več. Če pa ne, potem naša pasica trese ali kaj? Morda tako sili, da se naročiš, kaj vem. Nisem je tako programiral ;-) Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
17. nov 2006 13:15
Ja, ker ni več reklame za pluskota, se tudi šejkat nima kaj jankica
17. nov 2006 13:19
Tudi meni ne šejka več, če ni reklame za + paket... ( Sili, da naročimo dva ali kaj???)?
17. nov 2006 13:20
Sama da vama ne šejka več no... Samo zakaj bi šejkalo ko je ta pasica je pa mimo logike Te pasice pluskoti ne boste več imeli itak da ne. Saj ste že naročeni. Tako da Lidka, tebi ne bo šejkalo, jankici pa po mojem spet bo Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
17. nov 2006 13:30
Ja, ja, saj se bom tudi jaz naročila na pluskota, brez skrbi, samo ne vem še, kateri dobri mož mi ga bo prinesel (moj že ne, ga računalniški programi ne zanimajo) . Ampak bližajo se Miklavž, Božiček in Dedek mraz - torej Jernej, če ne prej, bom pa v letu 2007 tudi jaz plusek, ha, ha. jankica
17. nov 2006 13:33
Ma ne saj ne silim nikogar v nič. AMpak hotel sem povedati, da to ni namenoma, kako bi en oglas lahko brskalnik tresel? In ker se meni to ne dogaja (očitno se veliki manjšini) ne vem kaj je narobe in ne morem popraviti... Saj zdaj vsi uživajte v pluskotu... Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
17. nov 2006 13:44
Jernej, jaz imam na skrajni levi najprej zaznamke (priljubljene), potem šele Kulinariko, tako da imam spodaj še drsnik za premik v desno. Mogoče pa imaš ti Kulinariko čez cel ekran? jankica
17. nov 2006 13:47
Hm, kaj pa če zapreš priljubljene? Da imaš malo širši zaslon? Ja jaz imam velik zaslon, samo tudi če ga skrčim oglas sicer pade ven, trese se pa nič... Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
17. nov 2006 13:51
Zdaj imam pa velik zaslon, hitro vrni reklamo za par minut, potem grem domov. jankicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jernejeva sadna torta s smetano
Schwarzwald kocke