12. jan 2007 9:03
Žal tudi danes ni nič bolje, tako da z mojim brskanjem po kulinariki ne bo nič. Je pa zanimivo, da je rubrika na levi strani, kjer so naštete opcije (iskanje, recepti...)ostala normalno velika. Pozdrav, helenag
12. jan 2007 9:03
Žal tudi danes ni nič bolje, tako da z mojim brskanjem po kulinariki ne bo nič. Je pa zanimivo, da je rubrika na levi strani, kjer so naštete opcije (iskanje, recepti...)ostala normalno velika. Pozdrav, helenag
12. jan 2007 10:04
helenag...malo več moraš povedati: kateri browser uporabljaš, verzijo. Če je to Internet Explorer poglej v menuju pod view/text size na koliko imaš nastavljeno. LP Bojan
15. jan 2007 8:44
Pozdravljen, Bojan! Se opravičujem, ker sem te morila, ampak očitno je napaka na mojem službenem računalniku. Čez vikend se je na našem serverju očitno nekaj dogajalo, zdajle pa visdim že kako uro na tej strani in mi kar naenkrat potegne, da je velikost normalna.... Tako da... Brez zamere pa lep začetek tedna, helenag
16. jan 2007 13:22
Bravo Bojan, ker si takoj naredil rožico za žalovanje. Prosili bi pa še za dojenčka, ker se jih letos na kulinariki kar nekaj obeta, začela pa je že Jade. LP reza
17. jan 2007 17:31
Se ne bi dalo narediti tako, da bi se pod Recept trenutka vrteli tako recepti, ki imajo sliko in tudi tisti, ki je nimajo. reza
21. jan 2007 17:48
Jernej Kdaj bo pa zalavfal kolendar z rojstnimi dnevi Matjaž
21. jan 2007 18:33
Matjaž zdravo, jaz sem vse potrebno že zrisal, sedaj pa skupno na Jerneja pritisnimo ;-) Bojan
22. jan 2007 12:57
Jernej , če te začnem jaz pritiskat, kot Bojan predlaga, bo vrag, veš...nimam nič manekenskih mer Ognjič
22. jan 2007 13:11
Ognič če rabiš pomoč povej, zame pravijo da sem namesto hudiča reza
23. jan 2007 1:03
No Jernej kaj čakaš? Kje je rojstnodnevni kolendar? MatjažKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti z morskimi sadeži
Marmorni sladoledni sendviči