14. dec 2006 8:08
cherry: če je avtor recepta tja pod sponkico kaj vpisal, potem na tem mestu je opomba, če pa ni, potem tam ničesar ni. Ampak sponkica in prazen prostor pa vseeno sta. Bojan
14. dec 2006 8:08
cherry: če je avtor recepta tja pod sponkico kaj vpisal, potem na tem mestu je opomba, če pa ni, potem tam ničesar ni. Ampak sponkica in prazen prostor pa vseeno sta. Bojan
14. dec 2006 9:53
Bojan: ampak izginile so opombe, ki vem, da so obstajale... Torej npr. spomnim se, da je konkretno pri nekem receptu prej nekaj pisalo, zdaj pa več ne piše nič (sponkica in prazen prostor). To sem opazila že pri nekaj receptih. cherry
14. dec 2006 10:16
Imaš morda primer takega recepta? Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
14. dec 2006 10:18
Jernej tak primer je umazan biskvit, ko sem jaz poslala recep, sem pod sponkico napisala pripombe, ki pa jih sedaj ni. lp zinka
14. dec 2006 10:29
Ali pa moji Goveji zrezki v malo drugačni omaki, pa pri Zebrinem pecivu mislim, da je v opombi pisalo 1 skodelica = 2,5 dl, pa recept Vanilice od Pitončice (manjka pojasnilo o masti), pa še pri nekaterih sem to opazila. Vsekakor je to nek malo bolj "globalen" pojav, ne samo pri posameznih receptih. cherry
14. dec 2006 21:07
Rešeno: http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8587 Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
14. dec 2006 21:17
No pa je tako kot mora biti. Bravo Jernej. lp zinka
16. dec 2006 13:04
Jernej kaj je narobe ko sem v iskanje napisala Sarma a la Riko, kakor je ime recepta mi napiše da ni recepta, ki bi ustrezal zahtevanim podatkom. lp zinka
16. dec 2006 13:07
Bom pripisal v navodilo iskanja... Besede ki imajo manj kot 3 črke ne smete vpisovati Ker pol nič ne najde. Napiši Sarma Riko Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
16. dec 2006 18:57
Hvala lp zinkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Burger s Kraljevo fit štručko
Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem