Prenovljena kulinarika

gordana  

član od: 7.11.2004

sporočila: 539

18. nov 2006 18:26

Jernej - prej sem s foruma določene zadeve (recepte, mnenja, predloge), ki so me zanimale enostavno sprintala - šla sem na "predogled tiskanja" (zgoraj sem narobe napisala - se opravičujem) in si enostavno izpisala željeno. Zdaj recimo če grem na "predogled tiskanja" mi pokaže samo na levi strani meni na desni strani pa mi foruma ne prikaže. Zato sem vas želela vprašati če mogoče veste za kaj gre! Saj ni panike, medtem sem že našla novo varianto za izpis - enostavno prekopiram v zabeležko, tako da ni problema! Lep večer še naprej! In še enkrat čestitke za vse izboljšave celotni ekipi! gordana

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

18. nov 2006 20:04

Bravo, sedaj tudi meni vse dela, pred pol ure ni! ežoj

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

18. nov 2006 20:49

Aha, zdaj razumem v čem je problem. To tiskate z Internet Explorerjem 6. Ta tako zanič tiska že od nekdaj, da... se ne čudim če sploh ne tiska strani narejenih v slogih, kot imajo spletne strani zdaj. To težavo ima le Internet Explorer, Firefox in Opera lepo tiskata, morda tudi Internet Explorer 7, ga nimam doma... V zabeležko? Zabeležka deluje le pluskom, ne vem ali si plusek, če nisi ti bo jutri nehala delati. Bom pa zaradi napak v IE moral narediti še pripravo za tisk foruma, kot sem naredil za recept. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

tej_a  

član od: 10.10.2005

sporočila: 362

19. nov 2006 0:39

Lahko bi pa vseeno ostal portal z prejšnjim izgledom s tem, da ta ne bi uvajal novosti in bi ostal ves čas enak.To bi bilo res super.Tako bi imeli možnost vsi tudi tisti z zastarelo programsko opremo. Sem že namreč nekje videla, da se tudi tega poslužujejo. Jaz imam namreč res star računalnik in to celih 6 let, zato verjetno prihaja do teh problemov, ki sem jih izpostavila že odzgoraj. Hvala. tej_a

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

19. nov 2006 10:01

Meni je zelo všeč,da se ob receptu z fotografijo le ta takoj prikaže. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

gordana  

član od: 7.11.2004

sporočila: 539

19. nov 2006 10:08

Ne bi rekla da ravno "zanič" tiska, ker do sedaj nisem imela problemov (glede na količino izpisanih receptov, mnenj in predlogov). Pa ne mi zamerit Jernej, saj vsi ne moremo imeti oz. slediti "moderni" tehnologiji, saj pravijo da računalnih in oprema kupljena prejšnji mesec je že "zastarela". Za moje potrebe mi zadostuje, ni panike, bomo že pogruntali kako bo najbolje! Lep dan še naprej! gordana

_pikica_  

član od: 1.9.2006

sporočila: 208

19. nov 2006 10:17

dobro je:)

jernej  

19. nov 2006 11:23

Saj ni treba imeti najmodernejše opreme. Samo na internetu je tako, da ne moreš vzdrževati združljivost za tako dolgo nazaj, če hočeš priti malo naprej. tej_a, od moderne opreme je daleč najpomembnejši spletni brskalnik. In če je tvoj star 6 let, je malo veliko. AMpak za 0 tolarjev si ga lahko nadgradiš v kakšnega novejšega, čeprav imaš star računalnik. Morda bo delalo počasneje, a vse boš videla pravilno. Lahko bi obdržal prejšnji portal kot alternativo, a v naslednjih tednih in mesecih, ko bomo uvajali novosti, se bi "zlomil" in ne bo več delal. Nimam pa resourcev, da vzdržujem dva portala. To sem delal zadnje tri mesece in verjemi, da sem komaj čakal, da bo spet le ena kulinarika. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

jernej  

19. nov 2006 11:28

gordana je napisal/a:
Ne bi rekla da ravno "zanič" tiska, ker do sedaj nisem imela problemov (glede na količino izpisanih receptov, mnenj in predlogov). Pa ne mi zamerit Jernej, saj vsi ne moremo imeti oz. slediti "moderni" tehnologiji, saj pravijo da računalnih in oprema kupljena prejšnji mesec je že "zastarela". Za moje potrebe mi zadostuje, ni panike, bomo že pogruntali kako bo najbolje! Lep dan še naprej! gordana
Verjamem da nisi imela težav, ker je bila kulinarika napisana tako, da je bilo vse v tabelih, ne v slogih. Ampak Internet Explorer 6 je star pet let in takrat ni bilo slogov CSS. Z vsemi modernimi stranmi boš imela težave s tem zastarelim brskalnikom. POskusi si kaj natisniti na www.siol.net denimo... Po drugi strani pa moderni brskalniki kot so Firefox (že različica 1.0 iz leta 2004), Opera in Internet Explorer 7 znajo tiskati sloge. V nekem trenutku je treba pretrgati 100% združljivost z brskalniki iz prejšnjega stoletja, sicer nikoli ne bi prenovili izgleda. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

sarlotka  

član od: 5.8.2005

sporočila: 64

19. nov 2006 14:41

Juhej! Spletka je superca! Zelo je pregledna in omogoča hitro iskanje! Zelo ste se potrudili! Hvala! LP, Loti

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti