18. nov 2006 16:07
Drejček, nič osebnega, ampak počasi bom postajal vedno bolj zatežen in zoprn. Ker sem danes vsaj dve pismi na to temo obdelal...
1. Recepte iščemo po iskalcu že ene 2 leti.
2. Stran, ki jo pogrešate je bila zadnji 2 leti le za okras, podvajanje informacij.
3. Pojdite na iskalec in imate prikaz vseh receptov po datumu ali po imenu, potem prikaz receptov ki se začnejo na eno črko, tako po datumu kot po imenu in nenazadnje lahko izbereš kategorijo in jo imaš po datumu ali po imenu (njene recepte). Celo več kot prej. Lahko izbereš kategorijo sladice in črko A in dobiš vse sladice na črko A, tega iz stare strani nisi mogel.
4. Vse napisano pod točko 3 imajo VSI UPORABNIKI, plus, neplus in neprijavljeni.
5. Edino česar nimajo je iskanje po ključnih besedah, tam dobite le en zadetek.
6. Točke od 1-5 so v uporabi že vsaj 1.5 let! Tedaj sem namreč naredil nov iskalec, ki nadomešča sicer prijetne ikone, a nefunkcionalne. Leto in pol sem to stran pustil, da imate dovolj časa da se navadite uporabljati iskalec.
Zaključek: Leto in pol je mimo in pogrešate stran, ki je bila le podvajanje informacij in bi jo moral odstraniti že takoj ko sem naredil iskalec, pa sem jo pustil zaradi nostalgičnih ikonic, ki ne sodijo več v nov dizajn.
Amen
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije