25. nov 2006 9:05
Jaz sem si pred tremi leti omislila pa zelo drago pečico. Hotela sem imeti samostojno, tako vgrajeno v omari malo više, ne pod kuhalnikom. Pa sem se odločila za Bosh, ki je bila takrat nekako najboljša za tist denar, okoli 160.000 sit. Seveda sem bila nad njo zelo navdušena, saj pred tem nisem še pekla v ventilatorski pečici, pa tudi imela je najpomembnejše zame - čiščenje s pirolizo. V treh letih sem pirolizo naredila trikrat, od tega je bilo prvič super, drugič pa mi je pečica stopila vrata od omarice, da ne govorim, da je dva dni smrdelo po pregretem umetnem materialu. Seveda je bil to velik šok zame, saj sem za kuhinjo veliko plačala, pa še nova je bila, tako da sem majhne razpokice videla še v temi. Ker smo takrat ravno kupovali še neko pohištvo pri istem privatniku, mi je on zastonj naročil nova vrata, vendar mi je rekel, da bi material zagotovo moral zdržati pirolizo, da je verjetno nekaj narobe s pečico.
Evo, tako sem jaz plačala ogromno za pečico, ki je uničila drago plačano kuhinjo , ko sem v tretje delala pirolizo, sem vrata omaric okoli obložila folijo, pa se mi še vedno zdi, da se malo preveč zgreje.
In kdo se spomni na servis, ker pirolizo delam praktično enkrat na leto, ponavadi ko je cenejši tok, takrat servisi ne delajo, drugače se pa ne spomnim, ker mi pečica lepo peče.
matilda