16. nov 2006 15:32
@Lidka: Ja Mexico. Jamaika je meni tudi všeč, ampak kljub temu vedno kupujem Mexico. Je pa še eden po imenu Lacricia (nekaj takega), samo ga ne upam kupit, ker me skrbi, da bi lahko imel okus po tistih nagravžnih črnih bonbonih lakricia, ki jih prodajajo v Italiji. Sicer pa ne poznam nikogar, ki se mu ta Mexico čaj nebi zdel nadvse dober. Vsi "padejo dol" ko ga poizkusijo. To je tudi edini čaj, ki ga sladkam. A si opazila razliko v ceni med filter vrečko in razsutim čajem! V razsutem stanju ga dobiš dvakrat več za enako ceno! ...Enako tudi tebi, uživaj ob čajčkih tudi ti! :)
@Rdkapica: skoraj ne poznam čajnika ki nebi "spocejal", namreč tudi mene to zelo moti. Pa še to je, da v trgovini ne moreš sprobat - se itak ne spomniš takrat na take stvari, ker vedno privablja oblika, na funkcijo pa pozabimo. No, dokler ne začnemo stvari uporabljat... So nas pa na tečaju oblikovanja keramike podučili o tej "čudežni" luknjici. Jaz na livček kar en navaden bel papirnat servetek zavežem - eno tako luštno pentljico naredim, pa je.
ivonja