Prosim za idejo oz. recept, ki vsebuje suhe marelice.
Po možnosti več kot 3 do 5 suhih marelic in ne vsebuje drugega suhega sadja.
Prosim za idejo oz. recept, ki vsebuje suhe marelice.
Po možnosti več kot 3 do 5 suhih marelic in ne vsebuje drugega suhega sadja.
13. nov 2006 9:40
Mandljevi makroni s trakovi iz suhih marelic. Pa mora bit nujno sladica? Lahko jih namreč oviješ v pršut in segreješ v pečici. Mamamia mamamia
13. nov 2006 10:23
Pilav z jagnjetino in suhimi marelicami fresh
13. nov 2006 11:31
http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=3100 http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=3486 -namesto rozin lahko daš marelice Vesna Leben
13. nov 2006 12:12
Ne, ni nujno, da je sladica. Celo bolj me zanimajo recepti za slane jedi.fresh je napisal/a: |
Pilav z jagnjetino in suhimi marelicami |
13. nov 2006 13:03
Kaj pa bananin kruh z marelicami? Kyara
13. nov 2006 14:36
Pa piščanec s suhimi marelicami in rozinami. Pošljem recept. Mamamia mamamia
13. nov 2006 15:27
rdkapica je napisal/a: | ||
Ne, ni nujno, da je sladica. Celo bolj me zanimajo recepti za slane jedi.
|
13. nov 2006 15:29
Pa se to, kapica rdeca, pri mesu lahko malo poeksperimentiras. Obnese se tudi govedina in teletina (pac prilagods cas kuhanja), mislim pa, da bi bilo tudi s piscancem zelo okusno, cas kuhanja pa seveda zelo kratek! fresh
13. nov 2006 17:42
Jaz pa s suhimi marelicami nadevam svinjsko ribico,ki jo potem spečem v pečici.Včasih uporabim tudi suhe slive-oboje je zelo dobro. Lahko pa narediš tudi puranje rolade s suhimi marelicami, zraven pa eno nežno omako,npr. smetanovo. lp, elaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zelenjavna zloženka
Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)