17. nov 2006 13:50
punce moj kruh je ravno gotov že na oko je krasen komaj čakam,da se malo ohladi pa,da razrež- em me prav zanima kakšen je. pekla pa sem v navadni rostfrei posodi z steklenim pokrovom. nicol
17. nov 2006 13:50
punce moj kruh je ravno gotov že na oko je krasen komaj čakam,da se malo ohladi pa,da razrež- em me prav zanima kakšen je. pekla pa sem v navadni rostfrei posodi z steklenim pokrovom. nicol
17. nov 2006 14:14
Tudi moj kruh se ravnokar peče,zgleda čudovito.Če bo še dober tako, kot diši...njami! Pečem pa v jenski posodi s pokrovom. ela
17. nov 2006 17:16
evo polovica kruha je že zmanjkalo,ampak pekla sem iz dvojne količine,nocoj že pripravljam novo testo za jutri nicol
17. nov 2006 18:59
zadevo bi - glede na vsesplošno navdušenje, tudi jaz rada poskusila. Vendar - ste se vse registrirale na omenjeni strani - vključno s podatki o družinskem dohodku..ipd? Meni je to vseeno malo preveč za en recept? Lisa
17. nov 2006 19:17
Lisa, ko se ti odpre stran z registracijo klikni na "The New York Times" v zgornjem levem kotu, odpre se ti nova stran z novicami, zgoraj vidiš kvadratke, klikni VIDEO, odpre se stran z video novicami (Borat), pojdi dol, kjer vidiš napovednik za video posnetke, v desnem spodnjem kotu so puščice - naprej, nazaj - klikneš naprej, odpre se spet nova stran in v spodnji (tretji) vrstici druga sklikica No - Knead Bread - klikni in video bo tu! (Joj, upam, da nisem preveč zakomplicirala in da sem ti kaj pomagala - sporoči). Torej, tudi jaz sem ga spekla in smo navdušeni, zelo dober, rahel, dišeč kruh. Imam že pripravljeno za novo peko. Pekla sem v Emovi, litoželezni kozici s pokrovom. LP darkad
17. nov 2006 19:39
Darkad, najlepša hvala za pomoč!!! Grem takoj zamešat za jutrišnjo peko! LP Lisa
17. nov 2006 19:58
Majamarko, evo link do strani Emo posode. Danes prebrala navodila za ta kruh, jutri zamesim (zdajle se mi ne da iti po kvas)! http://213.161.30.18/emodemo/si/main.aspx lp, Suzana Sporočilo je spremenil(a) anazus dne 17. nov 2006 20:00:49
17. nov 2006 20:19
Anazus in Jade hvala vama za linke, si bom ogledala, sem bila off danes od dvanajste zato se šele sedaj oglašam, vidim da ste odgovore na vprašanja že podale:) Fresh, ja zaboga zakaj nisi pocukala, a si se bala da te okaram po olju?:) ja res sva bila midva okoli šeste v Leclercu - kot si videla, zmanjkalo moke za današnjo peko:) Jaz pa oči samo zase in markota, redko gledam ljudi, razen če me kdo razjezi in se s svojim vozičkom ne premakne. Kako pa si se spomnila na naju - a sem bila preglasna, kaj? Ja moje kraško-gorenjske korenine:) lv, maja
17. nov 2006 21:29
Majamarko,kruh je fantastičen(bil) Hvala, da sta recept delila z nami! Upam, da bo še kdaj kaj takega! lp, ela
17. nov 2006 21:41
ela, če želiš te zasujem z linki, samo da jih prej uredim:) imam bookmarksov en ocean:) me veseli da vam je kruhek všeč...kar tako naprej, samo da ne bom jaz kriva za kak kg več:) p, majaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pirini svaljki s pršutom
Orehova potica po receptu moje mame