Ploščice in fuge

Ebonlass  

član od: 25.8.2002

sporočila: 242

tema odprta - 9. nov 2006 19:01 | ogledi: 2.378 | odgovori: 8

Danes so mi idioti od komunale (ne morm drgač rečt ker sem besna kot ris) totalno zasvinjali kopalnico in fuge. Namreč zadeva je bla taka: vsak teden smo mel 3x poplavo, ker mam luxus in stanujem v 1. nadstropju in ko se je folk kopal nad mano in so spustili vodo iz banje, je pač pri meni vse ven udarlo. No in po prosjačenjih, tečnarjenjih zadnje 3 mesece so danes prišli in nekaj pucali z wapom pa eno kuglo, in so vse zabasali in je men v kopalnico ven udarla sama črna mastna svinjarija, katero bolj brišeš več jo je pa še krasn se maže naokrog.

No sevede ko je bla ura 3 so uni šli domov, men pa pustili totalni kaos. Vsa tista mastna svinjarija se mi je zažrla v fuge in na ploščice in ne spravim tega ven iz fug pa dol iz ploščic.

Ker ste tuki zlo prjazne punce in mate ideje za to, vas prosim za kakšn nasvet kako to spucat.

Najrajš bi kr čistilni servis poklicala, račun pa na komunalo nesla :)

Marjeta Žniderčič

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

9. nov 2006 20:42

Mislim, da je najbolje, da pokličeš center za zaščito potrošnikov ali tako nekako. Mislim, če pridejo brez kakršnekoli tvoje krivde v tvojo kopalnico, ker nekomu nad tabo spušča kdo ve kaj in če ti vse zasvinjajo, se mi zdi, da so dolžni za seboj pospravit in počistit, oz. pustiti kopalnico v takem stanju, kot so jo našli, ko so prišli. LP cervus

kavica  

član od: 8.4.2006

sporočila: 83

9. nov 2006 20:53

Se strinjam , oni so dolžni pospravit za seboj. Jaz bi na tvojem mestu vse poslikala in potem poklicala čistilni servis ,da ti pospravijo, potem pa komunali dostavila račun, saj sama nisi dolžna pospravljati za njimi, predvsem, ker to ni po tvoji krivdi. Upam da boš problem uspešno rešila . kavica

marelica  

član od: 27.8.2005

sporočila: 1398

9. nov 2006 22:55

Ne vem kaj bi naredila na tvojem mestu. Najprej bi se pomoje zjokala od besa, potem pa se vrgla na čistila in pucala do onemoglosti. Sicer pa se ne spoznam na takšne stvari. Morda ni odveč če pogledaš v zavarovalno polico, morda tudi od zavarovalnice kaj iztržiš na ta račun?! marelica

Reca  

član od: 1.3.2004

sporočila: 3814

9. nov 2006 22:57

Po mojem je najbolje, da o tem prej obvestiš vodstvo KP. Tisti ki ti bo prišel čistit bo račun izstavil naročniku, se pravi tebi in ne komunali. Torej....., vem da si besna, kdo nebi bil, ampak s silo ne boš dosegla nič. Najprej pogovors komunalci in šele če tam nič ne dosežeš pojdi naprej. lp Vesna

IČA  

član od: 9.1.2006

sporočila: 233

10. nov 2006 0:16

uboga Ebonlass, koliko časa se boš trudila, da boš spravila kopalnico nared. Jaz bi na tvojem mestu prvo vse prečistila kar z TRIMOM in čistilom za pomivanje posode nato pa z specialnim čistilom KOLPA-SAN. Mislim, da ga prodajajo v Merkurju. Lp Iča

Lijana  

član od: 6.12.2002

sporočila: 1603

10. nov 2006 7:25

Verjetno bi bila dobra rešitev parni čistilec. Meni ga je poleti en fant demonstriral in vam povem, da če ne bi stal čez 400 tisoč, bi ga takoj imela. Kar koli se je s paro dotaknil, se je očistilo. LP

alexis  

član od: 30.5.2006

sporočila: 884

10. nov 2006 7:59

Sigurno naprej celotno stvar poslikaj. Jaz bi šla na komunalo do odgovornega in se probala dogovorit, da poravnajo nastalo škodo. Upam, da boš ugodno rešila zadevo. Te pa moram opozoriti, da so s temi javnimi podjetji vedno samo težave (vem iz lastnih izkušenj). LP alexis

McNena  

član od: 15.9.2005

sporočila: 166

10. nov 2006 8:17

Upam, da se bo dobro izteklo tole čiščenje kopalnice tako za Ebonlass kot za njeno denarnico. Želim pa, da nam sporočiš kako se bo tole izteklo, ker je poučno za vse gospodinje in gospodinjce. LP McNena

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti