![](/userdata/avatar/UPBaODUgLL6pMn1JwH05.jpg)
20. maj 2010 7:27
Včeraj sem pošinil, da mi ne delajo smeškoti. Danes sem preveril: na explorerju delajo na mozili pa ne. A je kaj pri meni narobe?
ežoj
20. maj 2010 7:27
Včeraj sem pošinil, da mi ne delajo smeškoti. Danes sem preveril: na explorerju delajo na mozili pa ne. A je kaj pri meni narobe?
ežoj
20. maj 2010 8:15
Ni bil vic v smeškotih, zadnja različica naprednega urejevalnika, ki jo uporabljamo, ni delala na Firefoxu, zato tudi smeškoti niso delali. Zdaj sem (spet) nadgradil in kot kaže deluje, ker tole tipkam na Firefoxu.
20. maj 2010 19:51
Pri meni še kar ne dela ( v firefoxu, v IE pa dela ).
ežoj
20. maj 2010 20:02
Firefox test Ne vem Ežoj, zdaj je pa nekaj pri tebi narobe ;-)
20. maj 2010 23:12
V Operi tudi ne delajo. Nena
21. maj 2010 7:47
Katero opero pa imate? Meni delajo in ves čas imam opero.
Ali imate navaden urejevalnik ali napredni za pisanje besedila?
23. maj 2010 19:39
jernej je napisal/a: |
Ni bil vic v smeškotih, zadnja različica naprednega urejevalnika, ki jo uporabljamo, ni delala na Firefoxu, zato tudi smeškoti niso delali. Zdaj sem (spet) nadgradil in kot kaže deluje, ker tole tipkam na Firefoxu.
|
A res ni delalo na firefoxu? Z mojim je bilo vse ey-OK. Hmmm.
26. maj 2010 21:45
Kaj je z videom na glavni strani receptov? Hmmm, da ne bo kdo mislil, da sem to jaz. Ker je Ameriski video!
26. maj 2010 21:50
Vanja, ravno sedaj Jernej dela na enem novem sistemu za servisiranje bannerjev, pa traja, preden se vse nastavi.
26. maj 2010 22:05
Iiiiiiii, ga ze ni vec, pa tok je bil fajn!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
malo za hec | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Pizza s pršutom
Pistacijeve rolice