17. sep 2017 8:10
Ne, pod sliko s figami in sirom sem prva napisala komentar, ki ga kasneje ni bilo. Pa to ni prvič v zadnjemu tednu.
17. sep 2017 8:10
Ne, pod sliko s figami in sirom sem prva napisala komentar, ki ga kasneje ni bilo. Pa to ni prvič v zadnjemu tednu.
17. sep 2017 9:03
Tudi tam imaš komentar, mislim da druga. Drugega komentarja ni bilo, sem pregledal zapise v "logu". Morda ti ga ne odpošlje ko klikneš "return"?
18. sep 2017 18:29
Živijo,
imam vprašanje, zakaj v Shrambo ni mogoče shraniti fotografije.
Napisalo mi je:
"Napaka
Error response is not proper JSON Response"
Kaj nagaja?
Hvala!
25. sep 2017 8:57
Verjetno ste v imenu datoteke uporabili šumnike, ki jih shramba žal ne sprejme. Preimenujte datoteko.
25. sep 2017 9:50
Sem pogledala "ime" fotografije, pa je telefon ne poimenuje s šumniki.
Je mogoče težava pri sprejemanju fotografij, ki jih želim naložiti iz telefona, da jih ne sprejme? Ker do sedaj to ni bil problem.
3. okt 2017 10:59
Ali uporabljate spletni brskalnik ali našo aplikacijo za telefon?
3. okt 2017 14:27
Uporabljam oboje. Ampak v Shrambo fotografije dajem preko spletnega brskalnika.
Sem sedaj ponovno poizkusila (naložiti fotografijo s telefonom v Shrambo preko spletne aplikacije) pa piše spodaj:
Opozorilo: Shramba ima zaradi tehničnih zahtev na mobilnih napravah omejeno uporabnost.
Hm, to potem pomeni, da sploh iz telefona ne moremo več nalagati v Shrambo fotografij??
Hvala!
3. okt 2017 14:32
Ne, lahko nalagate, samo malo je treba levo desno premikati zaslon, ni "responsive" tako kot ostala kulinarika.net. Nalaganje slik lepo deluje, sem ravno preskusil.
3. okt 2017 19:47
Meni ne gre, nikakor, Konstantin javlja napako potem pa ne vem, kaj je narobe.
Premikanje zaslona ničesar ne spremeni.
4. okt 2017 1:49
Kaj pa z računalnikom (ne telefonom), vam deluje?
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tortelini s špinačo in sirom, sušenimi paradižniki in kozjim sirom
Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato