13. nov 2015 8:26
Saj to je pravilno in zaželeno, preusmeri vas na prvo novo sporočilo...
Jernej - Administrator
13. nov 2015 8:26
Jernej - Administrator
13. nov 2015 8:50
tudi jaz sem dobila od mlinčka....
Teja
13. nov 2015 11:20
jernej je napisal/a: |
|
Narobe sva se razumela - ko v dogodkih kliknem na zadnje sporočilo v npr. ti temi ali pa v temi Kaj bo danes za kosilo, mi ne prikaže zadnje strani, temveč prazno stran, tako kot so povedali pred menoj... Kadar kliknem na novoobjavljeni recept v dogodkih, pa mi sploh ne odpre strani z receptom (mislim, da se to dogaja v receptih brez objav), temveč prvo stran kulslo.net
Life is war against boredom~
13. nov 2015 12:04
Aha, hvala, to bom pa pogledal, da vas bo vrglo na neprebrano sporočilo bo tam nemogoče, je pa prav da se odpre prava tema ali recept...
Jernej - Administrator
13. nov 2015 12:59
Tudi jaz sem dobila včeraj zvečer zs od mlička, vendar ko se prijavim na kulslo.si je tako kot da nimam nobenega zasebnega sporočila, čeprav je na e-mailu obvestilo...
mladikica88
13. nov 2015 13:14
PRav je tako, ker sem izbrisal njegove smeti.
Jernej - Administrator
25. nov 2015 18:41
Kam je izginil ""ZID" , oziroma slike ?
SMARTY1
25. nov 2015 18:47
To sem se tudi jaz ravnokar vprašala.
mopsika
25. nov 2015 19:09
Neka drobna napakica vse vzame... Je že nazaj...
Jernej - Administrator
27. nov 2015 10:22
Ja no, na zidu lahko lajkam in všečkam, mojih komentarjev pa ne sprejme Miklavžu sem že pisala, da sem pridna, zdaj bom pa še Jernej-u
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Svinjska ribica
Polnjene paprike