27. avg 2014 7:56
Jernej, pravkar sem opazila, da ne deluje vstavljanje povezave v sporočilih na forumu.
Blanchy
27. avg 2014 7:56
Jernej, pravkar sem opazila, da ne deluje vstavljanje povezave v sporočilih na forumu.
Blanchy
27. avg 2014 7:59
Res ne? Poskusimo. In tole. Preveri, če ti odpre, Blanchy, meni odpre.
rimljanka
27. avg 2014 9:40
Ja, tole se mi odpre, brez problema. Meni pa ni uspelo dodati povezave - ne vem, zakaj. Bom poskusila še v drugem brskalniku.
Blanchy
3. sep 2014 14:40
Blanchi, meni tudi ne dela v IE, dela pa v Mozilli in Chromu,
Ne dela mi tudi preusmeritev na spletne strani lokalov, pridem na http://www.kulinarika.net/preusmeri.asp?lokalID=748
"Stressed is desserts spelled backwards!"
4. sep 2014 5:49
Preusmeritev lokalov zdaj deluje, hvala za obvestilo.
Tudi vstavljanje povezave v IE11 je urejeno.
Predogledno okence, ko greste čez forumsko temo končno tudi spet deluje. Zahvaljujem se vam za potrpežljivost pri tej napaki.
4. sep 2014 8:46
Jernej, hvala!
Blanchy
19. okt 2014 6:41
Meni pa se že od včeraj ne odprejo recepti ( piše, da je prišlo do napake in da je administrator obveščen). Kaj bi lahko bilo narobe? Hvala.
lp Lučka
19. okt 2014 7:24
Pri meni je isto kot pri Lučki. Od petka naprej mi isto izpiše da je prišlo do napake, ko hočem recept oddati.
SMARTY1
19. okt 2014 8:04
Tudi meni ne odprejo recepti..piše enako kot pri Lučki..
P.s.vem da ni kulinarična novička,toda Rossi v Avstraliji prvi...lepa dirka...
Vrtejbenka
19. okt 2014 8:44
Pri meni je isto, kot pri SMARTY1, ko hočem oddati recept mi javi napako.
Sandra_aKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kitajski rezanci s piščancem
Polžki z mesnimi kroglicami