14. mar 2013 14:55
Sestavine vpišeš v iskalec kjer piše: sestavine, potem ti najde. V tem hitrem iskalcu ne najde, ta išče le po imenu in opisu.
Jernej - administrator
14. mar 2013 14:55
Sestavine vpišeš v iskalec kjer piše: sestavine, potem ti najde. V tem hitrem iskalcu ne najde, ta išče le po imenu in opisu.
Jernej - administrator
25. mar 2013 6:05
Jernej, hvala,da nas tudi ti nekako opozarjaš na nevarnosti spleta in kaj lahko lahkomiselno dajanje osebih podatkov prinese. Mislim, da veš za katero temo gre!
kvačkarica
12. apr 2013 16:12
Jernej, ne morem prilepit fotk v svoj album - skoz mi javlja, da je "napaka na strani"? Boš pogledal?
lp
http://zaspancki.si/
12. apr 2013 16:23
Mora biti nekaj s tvojim brskalnikom, meni lepo dela vse.
Jernej - administrator
13. apr 2013 13:04
Ali lahko z iskalnikom najdem recept, če poznam le njegovo številko, ne pa tudi imena? Pri naprednem iskalniku namreč nisem opazila možnosti iskanja po številki, je pa prav možno, da jaz ne znam :)
Hvala
lollypop
13. apr 2013 19:01
Ne, iskanje po številki ni možno. Če imaš številko ne rabiš sploh iskati, vpišeš:
http://www.kulinarika.net/recepti/xyz
kjer je xyz številka recepta ;-)))
Jernej - administrator
16. apr 2013 17:35
Pozdravljen,
10.4. sem naložila 2 fotki, pa še vedno nista prikazani. So slike morda prevelike?
leppozdrav
16. apr 2013 17:37
Kuharček Bojan ne more vsega nemudoma obdelati...
Jernej - administrator
16. apr 2013 17:39
malo preden si vprašala, sem jih obdelal...vzrok za zakasnelo objavo je POMLAD !
Bojan Administrator
16. apr 2013 18:04
Hvala Jernej in Bojan...ja, si predstavljam koliko je dela
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bovla z metuljčki
Bruschette s paradižnikom in kumarami