17. feb 2011 20:05
Če nisi poslala komentarja, ne moreš ocenit, se mi zdi (oprosti, nisem Jernej, pa se kar rinem zraven).
lp
cervus
17. feb 2011 20:05
Če nisi poslala komentarja, ne moreš ocenit, se mi zdi (oprosti, nisem Jernej, pa se kar rinem zraven).
lp
cervus
17. feb 2011 20:15
Res ne moreš oceniti, če ne napišeš komentarja. Ampak ko klikneš na oceni se odpre okno, kjer ti to napiše ;-) Če ti ne odpre okna, je nekaj pri tebi narobe.
17. feb 2011 20:52
Ups, očitno nisem dobro postavila vprašanja. Zadnji recept, ki sem ga ocenila je bil skutin zavitek a la Riko.
Ne morem pa, kljub komentarju in oceni, odpreti tega linka, ga bom kar kopirala:
10 obiskovalcev je ocenilo recept, povp. ocena: 5
Me zanima, kdo vse je ocenil recept
Se mi zdi, da mi je ta opcija prej delala tudi če recepta nisem ocenila?
Vilma
17. feb 2011 21:07
Meni je link odprlo, tudi tvoja ocena se vidi.
rimljanka
17. feb 2011 21:16
Meni dela mi nikjer, tudi na starih receptih, ki sem jih ocenila.
Vilma
17. feb 2011 21:19
Ni treba oceniti recepta, da se vidi, kdo ga je vse ocenil.
18. feb 2011 9:07
V službi dela, na domačem računalniku ne. Očitno je res nekaj pri nam narobe. Ne vem sicer, kako se tega lotit, ampak bomo raziskali. Hvala vseeno Jernej in Rimljanka.
Vilma
18. feb 2011 9:18
Blokirane imate izskočna okna verjetno. Ali pa se je "keš" kaj pokvaril, poskusi izbrisati začasne datoteke (temp files), ali pa kolačke.
19. feb 2011 14:46
huh, tudi jaz že nekaj časa ne morem ocenjevati receptov, kljub komentarjem, ki jih oddajam Smo naredili vse kar je urednik napisal, pa še kar ne gre... Sporočilo je spremenil(a) Milenci dne 19. 2011 15:03
20. feb 2011 9:32
Kaj pa se zgodi, če mi lahko točno opišete?
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jaffa torta
Ribja juha s testeninami