3. feb 2016 12:11
Z veseljem ga bomo pričakali, Katarinči!
3. feb 2016 12:11
Z veseljem ga bomo pričakali, Katarinči!
4. feb 2016 8:39
Pozdravljen Jernej, poslala sem sliko v rubriko -fotografije pri receptih- nisem avtor recepta, slika se prikaže pri glavnem receptu, katere avtorica je kordelina - Goveja juha z zdrobovimi cmoki. Ali sem se zmotila pri nalaganju slike.
Hvala za odgovor
spodbe
4. feb 2016 8:45
Danes gledam malo recepte in so nekam na spremenjeni....luštno.
Vrtejbenka
4. feb 2016 8:53
Uf, ja, new look!
Fajn je
Blanchy
4. feb 2016 8:59
....in najbolj všeč mi je, da so slikice postopka takoj v drugi vrsti..ni treba pogledat na konec recepta.
Vrtejbenka
4. feb 2016 9:13
spodbe: Če si poslala sliko k receptu Goveja juha z zdrobovimi cmoki, je prav potem... Ne vem h kateremu receptui si pošiljala...
Ostali: To je zgolj začetek nove podobe...
4. feb 2016 9:59
Sem ena izmed "ostali", in bi samo pohvalila spremembe ki so vidne, in vse spremembe ki prihajajo .
Hvala vam vsem, ki se trudite za nas .
SMARTY1
4. feb 2016 10:09
Smarty1: "Ostali" ni bilo mišljeno neosebno, zgolj da ne naštevam imen... pa verjetno ste do zdaj vsi opazili spremmebo na enem receptu.
4. feb 2016 10:18
Jernej, lahko že kar sproti poročamo o hroščih in podobnih težavah?
Namreč, v brskalniku MS Edge ne deluje listanje fotografij pod receptom. Ko odprem prvo fotografijo in kliknem puščico za naprej, se fotka zapre.
Blanchy
4. feb 2016 10:33
Pri meni pa okvir, v katerem so slike postopka zakriva glavno fotografijo. A mora bit tako?
helgulaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hrustljava solata
Rižota brez filtra