3. jun 2010 14:19
Dober dan Jernej, sem ti najprej nameravala o tej temi pisat na zasebna sporočila, pa se mi le zdi, da je za to bolj primerna ta rubrika.
Najprej bi želela povedati, da nisem pristaš brisanja postov - niti s strani piscev, še manj s strani vodstva portala ali moderatorjev. ampak to je res samo moje mnenje in spoštujem tudi vašega, ki je drugačno.
Tudi mi je jasno, da niste spletni miličniki in da ne monitorirate vsakega od stotih kregov okrog biskvita.
Tako se ti je verjetno tudi izmuznil fašistični tekst, poslan malo po polnoči 31.maja 2010. Samo tako si lahko razlagam, da nisi reagiral nanj. Ne pričakujem da ga boš izbrisal, , kot sem že rekla, se mi to ne zdi dobra metoda, upam pa da imaš kakšno mnenje o njem, lepo bi bilo, da ga deliš z nami, starimi in mladimi.
Prav gotovo ne spodbujam linča; tudi meni so se že na tem portalu in še kje v življenju zapisale nepremišljene in žaljive izjave, dobro vem, da jih samo z opravičilom še nisem poradirala.
Kašno je torej tvoje mnenje o vzdrževanih .....gnojih, ki se ne znajo umakniti... že čemu?
Lep pozdrav
nola