7. jul 2010 19:52
V mojem fotoalbumu še ni nobene slike, vendar se mi, ko želim dodati slike, napiše sporočilo, da ni prostora. Zakaj? mariborčanka
7. jul 2010 19:52
V mojem fotoalbumu še ni nobene slike, vendar se mi, ko želim dodati slike, napiše sporočilo, da ni prostora. Zakaj? mariborčanka
8. jul 2010 9:54
Če kliknem na N(ovosti), ko odprem kulinariko, mi sicer samodejno zlista novosti od zadnjega obiska, tista dva okenčka, kjer piše KLJUČNE BESEDE in PREGLED NOVOSTI sta pa od nedavna neaktivna. Zlasti PREGLED NOVOSTI sem dostikrat uporabljala, ker sem lahko izbirala daljše časovno obdobje.
Cila
8. jul 2010 10:50
Popravljeno, hvala za opozorilo.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
9. jul 2010 9:04
jernej je napisal/a: |
Ime recepta? Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije |
Jernej, sem poslala še enkrat recept!
Hvala!
Za dober izgled imejte usta do ušes
10. jul 2010 19:17
V mojem fotoalbumu še ni nobene slike, vendar se mi, ko želim dodati slike, napiše sporočilo, da ni prostora. Zakaj? mariborčanka mariborčanka
13. jul 2010 23:11
Pa dajmo se eno blond vprasanje hihihKje pa je tukaj klepetalnica?:-O
sweety
13. jul 2010 23:16
sweety je napisal/a: |
Pa dajmo se eno blond vprasanje hihihKje pa je tukaj klepetalnica?:-O sweety |
Pritisneš na "hiško", ki smo jo spet dobili , Čisto na dnu strani je lepa slikica s tremi in napisom Klepetalnica.
Vanja
15. jul 2010 19:27
ii hvala,,nikol ne bi nasla
sweety
19. jul 2010 17:05
Jernej, sem opazil spremembo za brisanje zvezdic; za moje pojme je to sprememba na slabše, ker je treba po novem 2x kliknit. A bi se dalo nazaj naštimat brisanje na single click?
LP
Drejček
19. jul 2010 20:39
drejcek: Žal ne. Single klik bo v nastavitvah, ko bodo prenovljene.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako
Ameriška jabolčna pita (American apple pie )