7. nov 2009 8:08
tejča: ne morem ponoviti zato ne morem (še) popraviti
gogad: To imaš nekaj narobe z brskalnikom, morda si odklopila prikaz slik. Ti kulinarike ne moreš izbrisati ;-)
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
7. nov 2009 8:08
tejča: ne morem ponoviti zato ne morem (še) popraviti
gogad: To imaš nekaj narobe z brskalnikom, morda si odklopila prikaz slik. Ti kulinarike ne moreš izbrisati ;-)
7. nov 2009 12:13
Hvala za odgovor,pa niso samo slike tiste ki so iz ginile,imam plus paket ,pa ni zvezdic,vse barve so izginile,imam belo podlago,ne morem pogledat novosti od zadnjega brisanja,sploh ni ničesar.......če je z brskalnikom kaj narobe in sem kaj odklopila,kako naj to popravim....prosim...hvala za pomoč...
lp goga
7. nov 2009 15:00
Enako kot tebi, gogad, se je dogajalo meni na starem računalniku. Nismo še ugotovili, zakaj.
tulka
7. nov 2009 15:13
Nekaj ste morali v nastavitvah brskalnika odklopiti, poskusite z drugim brskalnikom.
7. nov 2009 20:51
Našla sem drug vhod na kulinariko,prva stran je v redu,vse migeta in je lepo barvasto,slike so povsod,samo ko odprem recept,so namesto slik samo imena lastnikov.Prva stran recepta je v redu,druga stran pa je spet črno na beli podlagi.Imam mozilo firefox in ne upam si kaj preveč brskat..verjetno bo treba strokovnjaka....
lp goga
7. nov 2009 21:24
Žal res. Naš strežnik oddaja kodo tako kot vsak dan, problem žal (oz. na našo srečo) ni na naši strani...
8. nov 2009 20:35
Jernej ,pa sem res slike iz brisala,sedaj dela vse tip top....še enkrat hvala...
lp goga
14. nov 2009 11:32
Podrobno iskanje pri receptih: kaj sem naredila narobe, da mi ni dalo nobenega rezultata?
Želela sem dobiti več receptov za pripravo kisle repe. V podrobno iskanje sem pod sestavine napisala KISLA REPA, vse drugo sem pustila neizpolnjeno, in rezultat je bil 0.
Cila
14. nov 2009 11:56
Ne vem zakaj z iskalnikom ne morem najti sladice be mel? magnolija
14. nov 2009 14:36
Cila je napisal/a: |
Podrobno iskanje pri receptih: kaj sem naredila narobe, da mi ni dalo nobenega rezultata? Želela sem dobiti več receptov za pripravo kisle repe. V podrobno iskanje sem pod sestavine napisala KISLA REPA, vse drugo sem pustila neizpolnjeno, in rezultat je bil 0. Cila |
Ejej, presneti računalniki - še sklanjanje zahtevajo . Ko sem napisala "kisle repe" je bilo pa v redu. Jernej, z mojim vprašanjem se torej ne rabiš ukvarjati.
CilaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja v slow cookerju
Tarte tatin z jabolki